2014.12.12

Karácsony 2014: Ajándéktippek férfiaknak #1

HeStyle | 2014.12.12 15:00 | 1 hozzászólás


ajand0.png

Idén sem maradhat el a szokásos "Karácsonyi ajándéktippek" rovatunk, melynek első részében tematika nélkül, szimplán a kedvenc darabjainkat gyűjtöttük össze.

Vészesen közeleg a Karácsony és a legtöbb ember (pont úgy, ahogy mi is) az utolsó hétre időzíti, vagy mondhatjuk úgy is, hogy halogatja az ajándékok beszerzését. Persze, még semmi sincsen lekésve, a nagy ajándékroham még csak most kezdődik.

A férfiak számára mindig is nehezebb volt az ajándékozás, bár az utóbbi években a divatmárkák annyira elkényeztettek minket is, hogy mondhatjuk azt is, hogy évről évre könnyebb a választás! Persze akadnak problémás esetek is, de egy jó parfümmel, egy szép órával vagy egy magyar designer különleges termékével sosem lehet tévedni.

A "Karácsonyi ajándéktippek" első, mai részéből nagy kedvencünk a USE UNUSED táskákra specializálódott, USE Bag márkanévre hallgató, képregényhősös hátizsákja, Ducsai Judit laptop/tablet tokja, a különleges illatú Thierry Mugler A*Men Pure Wood parfüm, a Biotherm Total Perfector névre hallgató, még az extra érzékeny bőrt sem irritáló hidratálója és a finn Amphion, variálható színű, modern hangsugárzója, amely még a legunalmasabb nappalit is képes feldobni. Zene és tech őrülteknek szinte kötelező!

Ti hogyan álltok a karácsonyi ajándékvásárlással?
Elkezdtétek már, sőt talán már készen is vagytok vele?

ajand1.png

ajand02.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr596977635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PongLenis 2014.12.14. 09:18:05

Ha valakitol ilyen pulovert kapnek tobbet nem allnek szoba az illetovel.
süti beállítások módosítása