2014.11.11

Itt a John Lewis 2014-es karácsonyi videója!

HeStyle | 2014.11.11 15:52 | Szólj hozzá!


johnlewis.png

Nemrég megérkezett a John Lewis 2014-es karácsonyi szezonát megnyitó kampányfilm, melyben ezúttal Sam, a kisfiú és Monty, a pingvin kapott főszerepet.

Immáron hagyománnyá vált, hogy az 1864-ben alapított, brit áruházlánc, a John Lewis minden karácsonyi szezonban egy-egy kisfilmet készít. Tavaly Lily Allen dolgozta fel a Keane 2004-es "Somewhere Only We Know" slágerét a 2013-as reklámhoz, melyben egy medve és egy nyúl története miatt ragadtak zsebkendőt az érzékenyebb lelkű vásárlók, idén pedig Tom Odell a "Real Love" című dallal festi alá a szintén kedvesre és sokak számára meghatóra sikerült kisfilmet, melyben a barátság, a szeretet és az ajándékozás öröme játsszák a főszerepet a kisfiú és a pingvin mellett.

Az "elsöprő érzelmek és a nagy szavak" után jöjjön a videó, melyet a "Folytatás" gombra kattintva nézhettek meg.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr786887317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása