2012.09.17

YourEssentials: Zoli és Gergő összeállítása

HeStyle | 2012.09.17 17:00 | Szólj hozzá!


Kénytelenek vagyunk kicsit felpörgetni a YourEssentials rovatunkat, hiszen komoly "torlódás" alakult ki: folyamatosan érkeznek a fotók, mi pedig még mindig csak a szeptember elején érkezett fotóknál tartunk, ezért úgy döntöttünk, hogy mostantól kettesével mutatjuk be az összeállításokat.
Ezúttal Zoli és Gergő nevű olvasóink által beküldött fotókat láthatjátok, melyeken kedvenc darabjaik láthatóak.

Zoli összeállítása:

 Egy fehér ing nálam alap darab, amit leginkább szeretek zakó és kardigán alatt, 
a fa elemekből készült karkötőket sportosabb, lazább viseletekhez szinte mindig hordom.
Abszolút csokornyakkendő párti vagyok, ez a két kedvenc színem belőlük. Szintén alapelemei az öltözködésemnek és nagyon könnyen, illetve szeretem kombinálni ezt a klasszikus, díszvarrásos bőrcipőt a vele közel megegyező színű bőrövvel.  A vinatge karóra nagyapám óragyűjteményéből való, nagyon különleges darab.
Ha van nálam elég pénz ebédelni, akkor ez a "clutch" tökéletesen megfelel az apróságoknak; mint például a kedvenc parfümöm, pénztárca, notesz, illetve a kalasszikus Ray Ban 
wayfarer féle szemüvegem."

ylszil.jpeg

 

Gergő összeállítása:

"Én már az őszi napokra készülök ezzel az összeállítással, nagy kedvencem lett az utóbbi fél évben ez a barna nadrág, azt hiszem H&M-ből van. A pulóver pár napos, nemrég szereztem be a New Yorker-ben. Az inget külföldön vettem, de már nem tudom, hogy hol. Az óra eBay, szerintem passzol ehhez az összeállításhoz."

ylgerg.jpeg

Mi a véleményetek az összeállításokról?
Melyik tetszik jobban?

---

URESS3.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr144783306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása