2018.03.20

 SHORTOK AZ EDZŐTEREMBE ÉS AZON TÚL

RekaLukacs | 2018.03.20 5:27 | Szólj hozzá!

Lassan ideje beszerezned a tavaszi/nyári kedvenc rövidgatyóidat, mert lassan de biztosan jön a meleg. Most, hogy a melegítős stílus hódít, simán hordhatod kedvenc edzőtermi shortjaidat az utcán is. Nagyon menő, laza és kényelmes nem igaz? Biztos vagyok benne, hogy mindenki örül ennek az új „kényelmes” divat őrületnek.  A kérdés az, hogy milyen shortot érdemes választanod, ha az utcán egy laza napon is szívesen hordanád.2018.03.17

A H&M A DIVATVILÁG MAGASABB SZINTJEIRE AKAR TÖRNI: ITT AZ ÚJ STUDIO KOLLEKCIÓ

RekaLukacs | 2018.03.17 5:44 | Szólj hozzá!

Úgy ismerjük a H&M-et mint azt a márkát, ami elhozza nekünk a kifutók darabjait megfizethető áron. Más szóval: Divat olcsón = H&M. Azonban az elmúlt években már többször láthattuk a próbálkozásait a H&M-nek egy drágább, high-fashion vonal formájában. Kollaborációk hírességekkel, designerekkel mind mind kísérletezések voltak arra, hogy a márka betörhessen egy magasabb szintre.2018.03.16

VEDD KÉNYELMESRE A FIGURÁT,  A$AP ROCKY ÚJ SZINTRE EMELI A MELEGÍTŐ VISELÉST

RekaLukacs | 2018.03.16 5:42 | 42 hozzászólás

Már korábban írtunk arról, hogy mennyire menő manapság melegítőben járni. Ma már nem az otthon Tv-zős, boltba leszaladós melegítők korát éljük. Lassan ott tartunk, hogy bárhová (persze ezt neked tudni kell megítélni, hogy illendő e) elmehetsz melegítőben és stílusosabb lehetsz, mint valaha. Ma már a melegítőnadrág nem egyenlő a lustasággal vagy a nemtörődömséggel a divat terén.  Ezért is imádja mindenki A&AP Rockyt aki már régóta hódol az úgynevezett „kényelmes divatnak”. Olyannyira imádták az emberek érte, hogy a Needlessel közösen piacra dobta saját melegítőnadrágjait.2018.03.15

ÉRDEMES EGY PILLANTÁST VENNI CHRISTIANO RONALDO ALSÓNEMŰ KOLLEKCIÓJÁRA : CR7 STYLE

RekaLukacs | 2018.03.15 5:41 | Szólj hozzá!

Szinte mindenki ismeri Christiano Ronaldot, hiszen a világ egyik legismertebb focistájáról van szó. Sokan kedvelik és sokaknak nem áll közel a szívéhez. Egy dologban viszont szerintem megegyezhetünk: szuper alsónemű kollekciót dobott a piacra. Ma ezekről lesz szó.2018.03.14

TE VISELTÉL MÁR KÖTÖTT NYAKKENDŐT? ITT AZ IDEJE

RekaLukacs | 2018.03.14 9:43 | 2 hozzászólás

Laza, stílusos és annak ellenére, hogy kötött nem kimondottan télire lett kitalálva: itt a szuper egyedi kötött nyakkendő. Unod már, a jól „bejáratott” sok sok unalmas meetinget és interjút átszenvedett sötétkék nyakkendőd? Akkor nincs más hátra, mint hogy feldobd egy kicsit a hangulatot és egy fokkal lazábban gondolkodj nyakkendők terén.2018.03.13

NÉZZÜK A HÓNAP LEGJOBBAN ÖLTÖZÖTT CELEBJEIT!

RekaLukacs | 2018.03.13 5:47 | Szólj hozzá!

Felejtsétek el egy pillanatra a melegítőtöket, (persze mondani sem kell, hogy az egyik legkényelmesebb darabja a gardróbunknak és persze a mai divat szerint simán lehet vagány utcai viselet is.) és vessünk egy pillantást a februári hónap legjobban öltözött hírességeire.

Természetesen ilyenkor, nagyobb reflektorfénybe kerülnek azok a celebek, akik az adott hónapban munkájuk, filmjeik, zenéik vagy éppen sport eredményeik miatt kerültek porondra. Ezeket a hírességeket nézzük végig, és több divatlapot segítségül hívva állítjuk össze a listát.

A listán szerepel természetesen az új Marvel hősünk a fekete párduc, Chadwick Boseman, aki egy NBA eseményen jelent meg egy  ’smart-streetwear’ viseletben. Mellyel újra megbizonyosodhattunk lehengerlő stílusáról.

Chadwick Boseman:

Calvin Harris:

A listánkon szerepel még, Calvin Harris is, aki egy díjátadón jelent meg, ebben a mintás öltönyben fekete inggel. Imádjuk a bevállalós, különleges öltönyöket. Ti is próbáljátok ki meglátjátok, vonzza majd a tekinteteket.

Jeff Goldblum:

A Jurassic Parkból jól ismerhetitek a színészt, sok más nagyon jó filmmel együtt. Aki ebben a PRADA szerkóban jelent meg a Berlini Filmfesztiválon. Nem semmi Jaff azért ez a szett magáért beszél. Fel is került a listánkra érte.

Tinie Tempah:

Tinie Tempah a lista következő szereplője, aki egy divatbemutatón jelent meg ebben a szerelésben. Tökéletes színösszeállítás merész, de mégis kifinomult és vonzó. Nekünk nagyon bejön.

 Michael B. Jordan:

A top5-ös listánk utolsó szereplője,  Michael B. Jordan New York utcáin sétálgatott ebben az elegáns streetwear viseletben. A nadrág szintén Prada. Tökéletes a színek harmóniája, laza mégis elegáns. Pazar megjelenés.

 2018.03.12

EGY EGYSZERŰ TRÜKK, AMIVEL FELDOBHATOD A SZETTJEIDET ÉS MÉG A SARKI BOLTBAN IS KAPHATÓ!

RekaLukacs | 2018.03.12 9:55 | Szólj hozzá!

A párizsi 2018/19-es őszi kollekciókat bemutató férfidivathéten egy nagyon egyedi és szerintünk nagyon menő trükkre bukkantunk, amivel nagyon egyszerűen és nem mellékesen olcsón feldobhatod a ruhatáradat. Na de mi is lehet az a 1500 Ft-ért is megvásárolható dolog ami ilyen divatossá tesz téged? Ebből a cikkből kiderül!