2018.04.23

A TÖKÉLETES HAJÁPOLÓ TERMÉKEK, MINDEN FÉRFI HAJTÍPUSRA

RekaLukacs | 2018.04.23 11:42 | Szólj hozzá!


Biztosak vagyunk benne, hogy már te is találkoztál a „Jaj ne ..már megint elaludtam a hajam” problémával. A nők azt hiszik, hogy csak ők bajlódnak a hajukkal, pedig ez korán sincs így.

A rövid hajat nagyon könnyű elaludni és nagyon nehéz kordában tartani. Egy kedvezőtlen helyen lévő forgó, könnyedén megkeserítheti a férfiak reggeljeit. Fontos, hogy ápolt és szép legyen a hajad, hiszen ez nagyon sokat elmond egy férfiről. Sajnos sokszor találkozunk nagyon elrontott hajkoronákkal is. Ennek az oka sok esetben a rosszminőségű vagy éppen nem a hajtípusodnak megfelelő termékek használata. Ismeritek az érzést amikor a hajad úgy néz ki, mintha most jöttél volna ki a medencéből pedig egy cseppet sem vizes a hajad. De biztos vagyok benne, hogy az összeragadt és fehér ’szöszökkel’ teli hajtincsek is ismerősen hangoznak.

Ennek megelőzése képen, kiválogattunk nektek néhány nagyon szuper hajápoló és hajformázó terméket, amivel sokkal egyszerűbb dolgotok lesz. Nem beszélve arról, hogy olyan természetes hatást érhettek el a használatukkal, mintha semmi nem lenne a hajatokra kenve.

Először nézzünk pár fontos lépést, ami nem maradhat ki a hajápolás folyamatából, ahhoz hogy szép és egészséges hajatok legyen.

A következő termékek a férfi haj sajátosságainak, és illatvilágának megfelelően készültek. Akár az erős tartásért, a korpamentes hajért vagy hajhullás ellen keresel termékeket egy kis utánajárással, könnyedén megtalálhatod a saját hajtípusodnak megfelelőt.

Hajmosáshoz használt termékek:
A hatékony tisztítás nélkülözhetetlen az egészséges a fejbőr és a haj egészségéhez.
A SYOSS men és a Schwarzkopf men termékei megfizethető áron elérhetőek és biztosan megtalálod a hajtípusodnak megfelelőt.

Schwarzkopf Professional Mension Korpásodás elleni hajsampon

Schwarzkopf Professional Mension Haj-aktiváló hajsampon

SYOSS power and stregth: Erősít és vitalizál a dús hajért

 

Hajformázó Termékek:

Hajformázó krém:

Ez a hajformázó krémmel kiélheted kreativitásod. Erős és mégis rugalmas tartást biztosít!

Hajzselé:

 Ez a vízálló, tüskés ragasztó hajzselé olyan erős tartást biztosít, mely kitart a következő hajmosásig.
A rövidhajat a legjobban zselével lehet formázni. A zselé a rövid frizurának jó tartást ad. Nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű zselét használj.

 

Hajformázó krém:

Könnyed nem ragad és nem hagy nyomot. Ezzel a krémmel igazán természetes hatást érhetsz el. Mégis kordában tarthatod kusza tincseid.

 

 Ha hosszabb a hajad, és puha. fényes végeredményre vágysz, akkor a legjobb választás a hajkrém. A hajzselé nem jó a hosszabb hajra, mert merevvé, és nehezen formázhatóvá teszi. A viasz és a hajformázó krém a természetes frizura kialakításában segít. A hajlakkot óvatosan, a zselé, vagy a viasz után.

Ne félj kreatív lenni ha a hajadról van szó. Válaszd a megfelelő terméket és légy egyedi, mutasd meg a saját stílusod.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3713534021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása