2018.04.18

NE FÉLJ FELHAJTANI AZT A  NADRÁGSZÁRAT!

RekaLukacs | 2018.04.18 11:51 | 2 hozzászólás


Hivatalosan is itt a tavasz, az elmúlt napokban már elővehettük a napszemüvegeket, széldzsekiket és élvezhettük a jó időt. Lassan előkerülnek a mokaszinok és a felhajtott nadrágszárak is. Többször hallottam, hogy sok férfi nem igazán kedveli, sőt utálja ezt a felhajtott stílust. Nem tartják elég férfiasnak vagy hogy is szokták mondani, „páváskodásnak” érzik, ha egy férfi felhajtja a nadrágja szárát. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, sőt nagyon is vonzónak tartják a nők ha kivillan egy pici a férfi bokájából. Persze nagyon fontos, hogy tudjátok, hogy hogy kell megfelelően felhajtani és viselni ezt a stílust.

Egy farmer vagy vászonnadrág felhajtva igazán laza, lezser kissé rosszfiús, de mégis stílusos hatást kelt. Azonban könnyen el is lehet rontani az összhatást, ha éppen nem megfelelő cipőt választasz vagy rosszul hajtod fel. Ebben a cikkben hoztunk nektek néhány tippet arra, hogy hogy viseld megfelelően.  És mutatunk néhány szörnyen elrontott esetet is vagy éppen olyan összeállítást amitől jobb ha óvakodsz.

A felhajtással, adhatsz egy kis extrát a szettednek, de érdemes pár dologra odafigyelni.

Ezekre ügyelj:

Ha például vékony anyagú nadrágot hajtanál fel, akkor körülbelül egy hüvelyknyi részt tűrj fel és csak egyszer hajts meg. Ez azért fontos, mert ha túl sokat hajtasz rajta akkor teljesen el fog állni a nadrág a bokádnál, ami nem igazán szép látvány.  És nagyon fontos, hogy ne menjen a bokád fölé a felhajtás a farmerok esetében. Vászonnadrágoknál mehet boka felé is, jól fog kinézni. Ügyelj azét arra, hogy ne hajtsd fel olyan magasra, hogy szinte halásznadrágnak tűnjön, mert az tényleg nagyon nevetséges.

Egy bokazoknival, vagy éppen egy szuper, mintás a szettedhez illő zoknival igazán divatos leszel.

Vastagabb anyagnál, célszerűbb a hosszabb, legalább kéthüvelykes felhajtás. Fontos, hogy arra is ügyelj, hogy mind két oldalon ugyan úgy hajtsd fel a nadrágot mert nagyon viccesen tud kinézni, ha egyik oldal vagy éppen az egyik láb szára magasabban van mint a másik.

Ha ezekre a kis „szabályokra” ügyelsz, szuperül fogsz kinézni. Laza póló, napszemüveg, felhajtott nadrág és már jöhet is a nyár.

Akár még az öltönyöd is megbolondíthatod vele és adhatsz neki egy laza csavart. Soha nem gondoltátok volna igaz? Pedig milyen egyedi.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9013733024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JorEl 2018.04.20. 18:59:44

NE FÉLJ FELHAJTANI AZT A NADRÁGSZÁRAT, MÁR A KUTYÁT SEM ÉRDEKLI, HOGY MELEG VAGY!

babo0410 2019.03.18. 00:06:07

Az öltönynadrágot felhajtani? Ráadásul jó magasan? Borzalmas!
süti beállítások módosítása