2018.04.15

LUXUS TRENDEK A MILÁNÓI FASHION WEEKEN

RekaLukacs | 2018.04.15 9:48 | Szólj hozzá!


A Milánói divathét javában tombol. A divatvilág egy legnívósabb divathete a Milánói, Február 21-27-ig tart. A divatvilág vezető, ikonikus tervezőinek munkáit csodálhatjuk meg. Prada, Versace , Fendi és még sorolhatnám a luxusmárkákat amelyek legújabb tavaszi/nyári kollekciói vonultak fel a kifutókon híres modellek segítségével.

Nézzük kedvenc tervezőink idén mivel rukkoltak elő:

FENDI:

Silvia Fendi a hetvenes évek színeit, mintáit és darabjait hívta segítségül kollekciója megtervezéséhez. Ez nem olyan meglepő hiszen korábban is írtunk arról, hogy most milyen nagy divat a vintage és a régi korok darabjai. A kollekcióra talán a „sportos nosztalgia” kifejezés illene a legjobban. Kockás minták, laza nadrágok, barna árnyalatok, ballon kabátok variációt csodálhatták meg a nézők. Az áttetsző, világos szövetek újszerű látványt nyújtottak a tavasz számára.

PRADA:

 

„A játékos Prada” Miuccia Prada könnyedén felvillanyozta a hangulatot a rajzfilm képekkel díszített kollekciójával. Ezen kívül a tervező  visszahozta a nejlont  amely a kilencvenes években a védjegyévé vált. Hiszen Prada nejlon fekete hátizsákja évtizedek során ikonikus darabbá vált.

RALPH LAUREN:

Amerikai klasszikusok a Ralph Lauren kollekcióban!

A tervező idei kollekciójában az a letisztult elegáns vonalat ötvözi az amerikai western stílussal ami valljuk be szokatlan de annál inkább nyerő összeállítás. Világos vászon nadrágok, bézs és barna árnyalatok, bőr kabátokkal és csizmákkal és mokaszinokkal.

ARMANI:

 

Giorgio Armani diszkréten fényűző és exkluzív mint mindig

A designer a klasszikus szabáshoz nyúlt, bővebb fazonok, elegáns színek és minták, méregdrága anyag.
Fehér, ezüst, kék és galambszürke a domináló színvilág. Anyagában természetesen az exkluzív hatást a bársony, selyem és plüss adja a kollekciónak.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6513696940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása