2018.04.08

A LEGKÉNYELMESEBB ÉS LEGCOOLABB KAPUCNIS PULCSIK

RekaLukacs | 2018.04.08 12:00 | 1 hozzászólás


Nincs is jobb érzés annál, mint amikor végre nem kell, hogy öltönyben, ingben vagy farmerban feszengj. Az érzés, amikor eljön a várva várt hétvége és belebújhatsz kényelmes kapucnis pulcsidba, mindig felemelő.

Képtalálat a következőre: „men's hoodie outfit”

Sokan azonban még mindig úgy gondolják, hogy a kapucnis belebújós pulcsikat csak otthonra vehetik fel. Ez régebben biztosan így volt, de a mai "szabadszellemű" divat szerint ez nagy tévedés.

Korábban, ha a kapucnis pulcsi került szóba, mindenki a hétvégi kanapén nyújtózkodós, chips és pizza evős, Trónok harca nézős napokra gondolt. Milyen jó is az.

Viszont nagyon jó hír, hogy ma már olyan menő és divatos pulcsikat vásárolhatsz meg, hogy ezeket nyugodt szívvel felveheted az otthonodon kívül is. Tökéletes alapdarabja a ’street-style’ viseletnek, ami ma szó szerint uralja a divatot.

Nem kell azonnal a megszokott egyetemi vagy óriásmintás pulcsikra gondolni amit csak egy farmerrel vagy melegítővel vehetsz fel. Ma már annyi féle képpen variálhatsz, egy egyszínű fekete, szürke, fehér pulcsit, hogy akár elegánsabb kabátok, bőrdzsekik alá is simán felveheted.

Persze azért ma is vigyázni kell, hogy ne essünk túlzásokba a nagy kényelemmel. Olyan alkalmakkor, amikor fontos az elegancia, a pulcsi tutira rossz ötlet. Nagyon rossz fényt vethet rád, ha mondjuk ebben a mész dolgozni egy fancy irodába, vagy akár egy megbeszélésre.

Hoztunk nektek néhány abszolút kedvenc pulóvert és tippeket, hogy hogyan öltözz fel hozzá:

Viselheted bőrkabát alatt:

Kapaszkodj meg, egy elegáns szövetkabáttal kis kombinálatod:

Itt egy menő street szett:

A hiányozhatatlan kényelmes, sportos viselet:

És a ma nagyon menő, bár sokak számára furcsa „free-style”:




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4413591883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása