2018.04.07

IGAZÍTSD A HAJSTÍLUSOD A FEJFORMÁDHOZ!

Kahn Katalin | 2018.04.07 12:00 | 9 hozzászólás


Fogalmatok sincs, hogy melyik hajstílust válasszátok? Ha bementek a fodrászhoz mindig kipróbálnátok valami újat, de aztán az mégsem áll jól? Íme néhány tipp, hogy tutira a legjobbat hozd ki magadból és a hajkoronádból:

mi1.jpg

Ha kerek fejformád van, olyan hajat vágass, ami oldalt rövidebb, felül pedig hosszabb, amikor pedig belövöd, a négyzetes formára törekedj, lehetőleg oldalt elválasztva. Ha esetleg bevállalósabb vagy, egy hosszabb szakáll is jól állhat ehhez a fejformához. A rövid, kerekített fazonokat mindenképpen kerüld, mert azzal csak még kerekebb hatást érsz el.

Ha szögletesebb arcszerkezettel rendelkezel, szinte bármilyen haj jól állhat, a hosszabbtól a rövidebbig, a felnyírttól a teljesen átmenetesig. Itt kicsit merészebb is lehetsz, és egy karakteresebb pajeszt is bevállalhatsz mellé. 

mi2.jpg

Ovális fejforma esetében is szerencsésnek mondhatod magad, ugyanis ennél a fejformánál is szinte minden hajstílus jól fog állni, arra azonban figyelj oda, hogy minél inkább fésüld el az arcodtól, hogy kihangsúlyozd a homlokodat. A frufrut kerüld, ha ovális a fejformád van, mert azzal optikailag össze nyomott hatást érhetsz el. 

mi3.jpg

A hosszúkás, megnyúlt fejszerkezet esetében a fent és oldalt is egyenlő hosszúságú haj az ajánlott, feldobhatod esetleg egy kis fokozatos vágással, és egy erős, kontúrozott pajesszal. Itt már a frufrut is bevállalhatod, ugyanis azt bármikor hátra tudod fésülni, ha esetleg zavar. A borosta a hosszúkás fejformánál nyerő igazán, azonban az oldalt rövidre felnyírt frizurát mindenképpen kerüld el!

mi4.jpg

mi42.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2813664392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ceruza Peter 2018.04.08. 01:08:18

Nem sikerült a képekkel illusztrálni a mondandót. Csupa modell fazon kerek fejforma véletlenül sincs köztük. Minek ír "cikket" valaki ha nem akarja bemutatni a lényeget? Szánalmas.

szepipiktor 2018.04.08. 07:48:32

Azért egyeztethetnének a sztájlisztok.
Nemrég még azt kaptuk, hogy MILYEN haj KELL, hogy illeszkedhessünk az aktuális 2018-as trendekhez.
Sokan írtuk, hogy baromság, mert mindenkinek az egyéniségéhez illő haj, szakáll és ugye ruházat illik. És miért lennék menő, ha a körülöttem lárható sokezer ember egy az egyben ugyanúgy néz ki mint én?
Most meg kapjuk azt, amit mi mondtunk, ellenkezve a kizárólag anyagiérdekeltségű "szakemberektől"...
Sajnos ezek a széthúzások alapból hiteltelenítik ezt a "szakmát", a matematikusok sem publikálnak hetente arról, hogy 2x2 éppen 5, 8, 23 vagy 2.

Privateer 2018.04.08. 08:51:21

Csak ne olyan buzis frizurák lennének mint pl a legelső kép. Meg tulképpen a képek sem adják vissza a cikk tartalmát. És a cikk nem tér ki a 25 év felettiekre sem. Meg az idősebbekre sem.
Semmit mondó ez a bejegyzés.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2018.04.08. 08:58:05

@Ceruza Peter: Viszont megvolt a kattintásszám, mi kell más? Látod, te is elolvastad, én is, még kommenteltük is. Az meg, hogy az ilyen szar, semmitmondó cikkecskékkel mennyit cseszünk el az életünkből, az kit érdekel? Láthatóan még minket sem. :-(

HeStyle · http://hestyle.blog.hu/ 2018.04.08. 19:40:17

@Privateer: Kedves Uram!
Egy új projekt indul szépen lassan. Kifejezetten az idősebb generiácóknak szánt cikkekkel. Kellemes napot! Kérjük legyen türelemmel és igyekszünk pozitív csalódást okozni! :)

Esmint 2018.04.09. 08:09:40

@szepipiktor: nemértem, hogy miért buzis az első frizura, és azt sem, hogy miért ne hordhatná akárki 25 év felett azt. Elég sok hordható szerintem ezek közül 25 év felett, hiszen ott sem áll meg az élet. De ez csak az én véleményem.

Esmint 2018.04.09. 11:30:43

@Privateer: erre a kommentre akartam írni, elnézést @szepipiktor
süti beállítások módosítása