2018.04.06

FÉRFI MELLÉNY, IGEN VAGY NEM?

RekaLukacs | 2018.04.06 12:00 | 4 hozzászólás


Az örök dilemma.  Jól néz-e ki ha mellényt viselsz, vagy inkább ciki? Persze most mindenki látja a lelki szemei előtt a kötött papás, vagy apuci kedvence stílusú mellényeket. Hát igen.. azok nem igazán szerencsés darabok, ha igazán vonzó és férfias akarsz lenni.

Magyarországon ha az utcákon sétálunk nem sok mellényes férfi jön velünk szemben. Külföldön főleg az USA-ban pont ennek az ellentéte a jellemző. Amerikában már nagyon divatosak a férfi mellények. Miért ne lehetne ez így hazánkban is? Nyugodtan viseljetek mellényt, csak tudjatok jól választani az a kulcsa mindennek.

A pufi mellénye egyre divatosabbak és a tél enyhülésével elő is vehetjük őket a szekrényből Akár milyen furcsa de  a mellény tud elegáns is lenni.

A következő összeállításban ezt láthatjátok:

Egy vékony sötétkék mellény nagyon jó választás egy ing vagy farmering fölé:

Ha egy laza téli, menő és sportos külsőre vágysz:

Bármilyen ing felé, (persze a színekre és mintákra figyelj) tökéletes választás, egy menő farmerral, egy órával és karkötővel feldobva. Szívdöglesztő leszel.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4313591899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2018.04.07. 07:02:15

Pont annyira menő a pufimellény, mint az állított gallérú pólóing.
Cserébe egyből látszik a viselőjén, hogy proli.

BigPi 2018.04.07. 08:00:16

Szeretek mellényeket hordani van is pár. De ezeket mind munkában használom, mert a mellények a munkaruha részei. Persze, ha a munkásruha divatos, akkor én egy divatos ember vagyok.:)Ja és képen láthatóktól jobbak.

enpera · http://c64blog.wordpress.com 2018.04.07. 08:46:58

Nem, nem tud elegáns lenni. Falura kapálni jó, meg kihajtani a malacokat.

2018.04.07. 09:04:04

@mizie: aki jópasi (magas, jó arcszerkezetű,, sötét hajú és szemű, borostás, vállas, izmos), azon a susogós melegítő, a lazacszínű pólóing állított gallérral és a fehér ¾-es halásznadrág bőrpapuccsal is jól mutat.
Aki meg kerekfejű, piros arcú, csapott vállú 165 cm magas (vagy inkább mély) tirpák vagy sváb gyerek, azon a legfaszább öltöny is nevetséges.
süti beállítások módosítása