2018.04.05

MERÉSZ DE ANNÁL EGYEDIBB NAPSZEMÜVEG TRENDEK 2018-BAN!

RekaLukacs | 2018.04.05 12:00 | Szólj hozzá!


Itt a tavasz, lassan be lehet újítani egy két új napszemcsit. A napszemüveg nem csak védi a szemedet, de szuper kiegészítőként is szolgál. Könnyedén feldobhatod vele a szettedet, főleg ezekkel a ma divatos, kissé „őrült” darabokkal. Én imádom, hogy nem unalmasak, hanem egyediek és különlegesek.

A napszemüveget viselő férfiak egyfajta lazaságot és titokzatosságot sugároznak magukból. Nem beszélve, arról, hogy egy egyedi, jól megválasztott napszemüveg kifinomult stílusérzékről árulkodik.

A szemüvegek terén is óriási a választék. Vannak merészebb formák, kalsszikus, egyszerűbb darabok és persze elegáns és sportosabb, lezserebb stílusúak egyaránt. Az biztos, hogy nehéz a választás és nem csak azért mert nagy a választék, hanem mert fontos, hogy olyan szemüveget találj, ami nem csak tetszik de illi az arcformádhoz, egyéniségedhez.

Top tipp: Kérj meg valakit, hogy menjen el veled és próbálj fel pár szemüveget. Egy kívülálló mindig jobban látja a dolgokat.

Aviator szemüvegek: Salvatore Ferragamo 

Az „aviator” más néven pilóta szemüvegek, nagyon divatosak már évek óta. Így van ez idén is. Alapdarabnak számítanak, hiszen mennek elegánsabb és sportosabb szettekhez is. És szinte mindenkinek jól áll ez a stílusú keret.

A vintage stílus természetesen nem csak a ruhákba trendi de a kiegészítőkben is. A vintage crazy napszemüvegek lesznek a nyár slágerei.

Képtalálat a következőre: „vintage men sunglasses 2018”

Hugo Boss:

Hugo Boss-t és a stílusát azt hiszem nem kell bemutatni. Ha eleganciáról beszélünk, az ő neve biztosan az eszünkbe jut. Nem csak öltöny szettjeiben sztár ez a luxusmárka, de a napszemüvegek terén is süt az elegancia a formatervezéseiről.

Gucci:

Ha Gucci akkor luxus és exkluzivitás. A Gucci men stílus persze nem mindenkinek fekszik, hisz kissé feminin vonalat képvisel. Ez a ragyogó csillogás a 2018-as napszemüveg kollekciójában is megmutatkozik. A Hugo Boss szemüvegek az üzletemberek kedvencei.

Ti be mernétek vállalni ez ilyen swarowski kristállyal díszített szemüveget? Nem tudom lehet, hogy ez már egy kicsit mégis túlzás nem?

Valentino:

Talán az idei év legjobban sikerült kollekciója a Valentino. Legalábbis számunkra. Ötvözi a vintage stílust az eleganciával és az egyediséggel. Nem tudom mintha a szemüvegek formatervezésében lenne egy kis bohém pimaszság. Én imádom ezeket a fazonokat. Romantikus és szexi.

Prada:

Prada a kreatív megoldásairól híres. Idei kollekciója a sportosabb, férfiasabb vonalat követi. Ezeket a kereteket a magabiztos, lezser férfiaknak ajánljuk!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7613646314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása