2018.03.29

A LEGENDÁS „APU SPORTCIPŐ” MOST IGAZI DIVATIKONNÁ VÁLT

RekaLukacs | 2018.03.29 5:27 | 4 hozzászólás


Biztosan mindenkinek egy éles, kissé horrorisztikus kép jelenik meg a fejében az „apucipő” hallatán. Szerintem mindenki emlékszik Ryan Gosling tekintetére, az ’Őrült dilis szerelemből’ amikor meglátta Steve Carell sportcipőjét. Legendás momentum, aki nem látta a filmet nagyon ajánlom, hiszen nem csak a cikkeinkből de ezekből a „divatguru” filmekből is sokat tanulhattok és még jókat nevethettek is.

Kapaszkodjatok meg, mert az apucipő most menőbb mint valaha, persze egy brand new feltuningolt változatban.  Mekkora ötlet, nem igaz?! Hiszen valljuk be ha tehetnénk, mindannyian ezt a sportcipőt hordanánk, hiszen iszonyatosan kényelmes.

Melyik márka, ha nem a NIKE rukkolt volna elő ezzel a fenomenális ötlettel.

Itt az új APUCIPŐ: az Nike Air Monarch

John Eliott tervezőnek köszönhetően kapott, egy két csavart a cipő, egy kis igazítás egy kis stílus lifting és máris kész mindenki kedvence, ez az új műalkotás.

Látható, hogy a cipő azért megőrizte egykori vonalait, nagy mérete, és élénk színei nem változtak, bár formatervezése annál inkább. A Los Angelesi tervező, John Elliott az őszi-téli 2018-as divathéten 3 új színben mutatta be a cipőket.

Hogy mi különbözteti meg ezt a cipőt az elődjétől?

Természetesen a kidolgozott részletek, a 90-es évek Nike cipőire jellemző színeket kölcsönvéve, a narancs, kék és zöld színek dominálnak. És azért egy icipicit levettek a talp gigantikus méretéből is.

Igazából nem tudom, hogy most örüljünk vagy sírjunk, hogy a cipő visszatért de az biztos, hogy nem rossz ötlet.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr913666856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pefe 2018.03.31. 22:31:03

1. valami nem lehet egyszerre iszonyatos és kényelmes. Olyan nincs, hogy iszonyatosan kényelmes
2. ezt a Zs kategóriás filmet a kutya se látta. Innetől az egész hülyeség.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.04.01. 08:33:46

@pefe: sokan látták ezt a filmet. Még többen kedvelik.

radnaughty 2018.04.01. 08:56:43

Ami ocsmány, az ocsmány, hiába próbálják néha erőltetni. A kukázó kinézet is hipergáz, hiába gondolják egyesek, hogy kúl, stb.

Mad Mind 2018.04.01. 13:43:41

Ha nem kocsival jársz, felesleges a lábat bőrcipővel törni. Bent átveszem és kész.
süti beállítások módosítása