2018.03.23

TÁSKÁRA FEL SRÁCOK! 2018-BAN NEM CSAK A NŐK BOLONDULNAK A TÁSKÁKÉRT

RekaLukacs | 2018.03.23 5:48 | Szólj hozzá!


A férfi táskahordás régóta egy kényes téma. Ciki vagy nem ciki? A legtöbb férfi nem hord táskát, mert úgy érzi hogy ez egy ’női dolog’ pedig ez koránt sincs így. Inkább telefonnal, kulccsal,pénzzel tömitek ki a zsebeiteket , ami nem igazán esztétikus. Nyugodtan hordjatok táskát, persze nem jól ismert ’hasitasira’ gondolok a Másnaposok című filmből. A tervezők idén és 2018-ban is gondolnak a férfiakra táska fronton.

Nagyon sok féle stílusból válogathattok a back-packeken keresztül a kézitáskákig. Itt egy kis táskaútmutató az újévre.

BACK-PACK:

Mi nagyon szeretjük a hátitáskákat. Minden stílusban megtalálhatóak és akár egy barna vagy fekete szövetkabáthoz is nagyon jól mutatnak.

 

 

A zarában nagyon egyedi darabokra bukkanhatsz. A barna vagy fekete bőr hátitáska  szuper választás mert szinte mindenhez megy. A következő összeállításban találsz sportosabb és elegánsabb darabokat is.

 

Nagyobb kézi-sporttáskák:

Ezeknek a típusoknak az az előnyük, hogy nagyon praktikusak, bármit belepakolhatsz legyen az sport felszerelés vagy ruha.

 

 

Kézitáska:

 

 

Oldaltáska:

Ez a legpraktikusabb, hiszen beleteheted a mindennapi dolgaid mint iratok, telefon , pénz és nem kell kitömni a zsebeidet.

 

 

Válltáska:

Munkába vagy éppen az egyetemre tökéletes választás.

 

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7213534763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása