2018.03.21

MÉG MINDIG IMÁDJUK A NIKE CUCCOKAT- Just Do It!

RekaLukacs | 2018.03.21 5:44 | Szólj hozzá!


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mindig is imádtam sportolni. És nagy szerencsénkre manapság szinte minden utcán találni egy edzőtermet. Így nincs kifogás, hogy messze van, hideg van, nincs kedvem sétálni, nem tudok hol parkolni és társaik. Biztosan tudod, miről beszélek, hiszen néha mindenki talál egy-egy lélekmelengető kifogást arra, hogy ma miért nem ment edzeni.  De ha már vesszük a fáradtságot és sportolunk valamit, legyen az futás, tenisz vagy kondi, bármi ami átmozgat, akkor ezt tegyük kényelmesen és stílusosan.

Képtalálat a következőre: „nike sport”

Sokan mondják, hogy minek a sportoláshoz „kiöltözni”. Igen kiöltözni azért nem kell, de hidd el, hogy ha beszerzel egy két menő, stílusos sport szerkót sokkal nagyobb kedved lesz sportolni, és jobban is fogod benne érezni magad. És ne felejtsük el, hogy a menő sportmárkák nagyon minőségiek is, tehát nem csak esztétika szempontjából de kényelem, szellőzés, rugalmasság, tehát funkció szempontjából lettek tervezve és gyártva.

Az egyik megunhatatlan és szuper jó márka, az a NIKE. Mindenki ismeri és mindenki imádja. Folyamatosan előrukkolnak újabb és újabb stílusokkal és fazonokkal.  A kínálat óriási, több ezer ruhadarabból válogathattok a Nike honlapján. Szemezgettünk egy kicsit a webshop mostani felhozatalából és találtunk egy-két extra vagány darabot. Mivel a Nike nem túl olcsó ezért érdemes megvárni az akciókat, amik egyébként elég gyakoriak.

Pulcsik:

A nők imádják ha egy férfi nem csak elegáns de laza és sportos is tud lenni. Ezekkel a pulcsikkal tutira hódítani fogsz.

A Nike eredeti futókabátja által ihletett Nike Sportswear Tech Fleece Windrunner hosszú cipzáras, kapucnis férfipulóver könnyű és meleg érzetet nyújtó, puha polárból készült, így stílusos viselet a hűvös időben. 7 különböző színben kapható. Nekem a bordó és a szürke a kedvencem. És nektek?

Edző és futónadrágok (aláöltözet):

Ezekben biztosa lefutod a Maratont. Na jó azért ne túlozzunk, de az biztos, hogy ezekben a nacikban megvillanthatod formás izmaidat. A hideg időben sincs kifogás. Kapj fel egy ilyen nacit, rá egy rövidnadrágot és biztosan nem fogsz fázni.

A Nike Pro Warm testhezálló férfi edzőnadrág tartást biztosító és izzadságelvezető aláöltözet, mely testhez simuló és meleg viseletről gondoskodik hideg időben.

  




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2513635734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása