2018.03.17

A H&M A DIVATVILÁG MAGASABB SZINTJEIRE AKAR TÖRNI: ITT AZ ÚJ STUDIO KOLLEKCIÓ

RekaLukacs | 2018.03.17 5:44 | 1 hozzászólás


Úgy ismerjük a H&M-et mint azt a márkát, ami elhozza nekünk a kifutók darabjait megfizethető áron. Más szóval: Divat olcsón = H&M. Azonban az elmúlt években már többször láthattuk a próbálkozásait a H&M-nek egy drágább, high-fashion vonal formájában. Kollaborációk hírességekkel, designerekkel mind mind kísérletezések voltak arra, hogy a márka betörhessen egy magasabb szintre.

Ez a törekvés, most megvalósulni látszik, sokak örömére, vagy éppen bánatára. A H&M Sutido kollekció a márka „high-class” vonala. Február végén a boltokba kerülő új 2018-as tavaszi/nyári kollekcióját a Japán high-fashion ihlette. A designer elutazott Japánba és olyan darabokkal, kreatív ötletekkel tért haza, ami Tokyo utcáit már meghódította.

Az új H&M Studi lineban fellelhetőek:

A tokió nagyvárosi hangulatából, illetve a japán művészetből és kultúrából merít inspirációt a kollekció. Ennek jegyében a friss minimalizmust élénk, absztrakt mintákkal és munkaruhára emlékeztető részletekkel kombinálja. A férfiak számára a klasszikus darabokat, így a blézereket, garbókat és ingeket helyezik előtérbe sok színnel és fényűző anyagokkal. Általánosságban a finom aszimmetrikus szabások és a túlméretezett formák új sziluetteket alkotnak. A kollekció a Párizsi divathéten debütál és utána pontosan Február 28.-án kerül a kiemelt H&M boltok polcaira és a webshopba is. 

 

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3813696964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2018.03.28. 11:05:25

Az a pulóver az első képen a 90-es évekből maradt itt?
süti beállítások módosítása