2018.03.13

NÉZZÜK A HÓNAP LEGJOBBAN ÖLTÖZÖTT CELEBJEIT!

RekaLukacs | 2018.03.13 5:47 | Szólj hozzá!


Felejtsétek el egy pillanatra a melegítőtöket, (persze mondani sem kell, hogy az egyik legkényelmesebb darabja a gardróbunknak és persze a mai divat szerint simán lehet vagány utcai viselet is.) és vessünk egy pillantást a februári hónap legjobban öltözött hírességeire.

Természetesen ilyenkor, nagyobb reflektorfénybe kerülnek azok a celebek, akik az adott hónapban munkájuk, filmjeik, zenéik vagy éppen sport eredményeik miatt kerültek porondra. Ezeket a hírességeket nézzük végig, és több divatlapot segítségül hívva állítjuk össze a listát.

A listán szerepel természetesen az új Marvel hősünk a fekete párduc, Chadwick Boseman, aki egy NBA eseményen jelent meg egy  ’smart-streetwear’ viseletben. Mellyel újra megbizonyosodhattunk lehengerlő stílusáról.

Chadwick Boseman:

Calvin Harris:

A listánkon szerepel még, Calvin Harris is, aki egy díjátadón jelent meg, ebben a mintás öltönyben fekete inggel. Imádjuk a bevállalós, különleges öltönyöket. Ti is próbáljátok ki meglátjátok, vonzza majd a tekinteteket.

Jeff Goldblum:

A Jurassic Parkból jól ismerhetitek a színészt, sok más nagyon jó filmmel együtt. Aki ebben a PRADA szerkóban jelent meg a Berlini Filmfesztiválon. Nem semmi Jaff azért ez a szett magáért beszél. Fel is került a listánkra érte.

Tinie Tempah:

Tinie Tempah a lista következő szereplője, aki egy divatbemutatón jelent meg ebben a szerelésben. Tökéletes színösszeállítás merész, de mégis kifinomult és vonzó. Nekünk nagyon bejön.

 Michael B. Jordan:

A top5-ös listánk utolsó szereplője,  Michael B. Jordan New York utcáin sétálgatott ebben az elegáns streetwear viseletben. A nadrág szintén Prada. Tökéletes a színek harmóniája, laza mégis elegáns. Pazar megjelenés.

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3013709494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása