2018.03.05

HAJVASALÁS - KELL VAGY SEM?

Kahn Katalin | 2018.03.05 8:35 | Szólj hozzá!


Férfiként felmerülhet a kérdés bennünk, hogy milyen hajformázási technikákat alkalmazzunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és mindig jó legyen a megjelenésünk. A hajunk belövéséhez nem minden esetben elég egy jó wax vagy hajzselé, így van, hogy nekünk is a hajvasalóhoz kell nyúlnunk. 

hajvasi.jpg

A hajvasaló nem csak arra jó, hogy egyenes legyen a hajunk, hanem különböző formázási technikákkal elképesztően vagány eredményeket érhetünk el. A piacon egyre több olyan hajvasaló jelenik meg, amely férfiasabb, így nem kell szégyellni, ha valaki szereti tökéletesen belőni a haját vele. Arra azonban érdemes oda figyelni, hogy jó minőségűt válasszunk, hogy a mindennapi használat során, a hajban minél kevesebb kárt tegyünk. 

hajvasi1.jpg

Legyen egyenes, vagy göndör a hajunk, a hajvasalóval mindkét hatást elérhetjük, és ezzel még változatosságot is bele vihetünk a mindennapjainkba, csak a technikát kell egyszer jól megtanulni és elsajátítani. 

hajvasi2.jpg

Ha Ti is szeretnétek ilyen tökéletesen belőtt frizurát, gondolkozzatok el azon, hogy beszereztek egy hajvasalót, amivel még az elaludt tincseket is helyre rakhatjátok a mindennapok során, és így még hajat sem kell mosnotok kétnaponta!

hajvasi3.jpg

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8513664202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása