2018.02.18

FURCSA, ÚJ ÖLTÖZET A FASHION WEEKEN, SZERINTÜNK VAN BENNE FANTÁZIA!

RekaLukacs | 2018.02.18 5:12 | Szólj hozzá!


Így februárban a divathetek ideje alatt, jó megfigyelni az utcán sétáló vagy éppen egy egy fashion showra igyekvő civileket is. Mi is többször megmutattuk nektek képekben, hogy hogy is néz ki az utca embere azokon a napokon amikor tényleg a divaté a főszerep. A New Yorki divathét már javában tombol és a képeket mustrálva felfedeztünk egy nagyon különleges viseletet.

Egyre több férfi bukkan fel „jumsuit”-ban azaz overálban az utcákon. A street style divatmánia most igazán tombol ezt nagyon is érezzük, de eddig ez a viselet még nem volt  porondon.

Kíváncsian várjuk, hogy ti mit gondoltok erről a szerkórol, ti felvennétek ilyesmit?

Nekünk személy szerint eléggé bejön mert nagyon sok féle képen variálható, te döntöd el, hogy milyen stílusút, mintájút, fazonút választasz attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni az overáloddal.

Mutatunk nektek néhány képet, a New Yorki „overál őrületről”

Persze nem csak az utcákon tűntek fel a jumpsutiok , a kifutókon is gyakran láthattuk őket.

Prada tavaszi kollekció 2018:

 

Ez lesz 2018 tavaszán az új őrület?




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5813656832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása