2018.02.13

TI SZERETTEK ÖSSZEÖLTÖZNI A PÁROTOKKAL?!

RekaLukacs | 2018.02.13 10:14 | 1 hozzászólás


Most, hogy közeleg a Valentin nap, egy különleges és szerintem elég érdekes témát vagy mondhatjuk úgy, hogy dilemmát hoztam nektek. A kérdés pedig nem más,  mint hogy szerintetek menő összeöltözni a pároddal?

Sokszor mondják, hogy az ellentétek vonzák egymást. Persze vannak olyan esetek, sőt talán a legtöbbször az jellemző, hogy két ember pont azért szeret bele egymásba mert hasonlóak. Hasonló a gondolkodásuk, hobbiaik, hasonló az izlésük a zene, a filmem és a művészet terén, sőt esetleg a divat terén is.

Szerintem igazán jó pofa és mondhatjuk, hogy bájos dolog az, ha egy pár úgy fejezi ki egymáshoz tartozását, hogy kicsit összeöltözik.

Azért ne essünk túlzásokba: Ha egy pár pontosan ugyanolyan ruhát visel, és ezt gyakran teszi meg, az szerintem kifijezetten  nevetséges tud lenni.

Persze egy egy aranyos közös pulóver, sportcipő igazán jó hatást tud kelteni de meg kell találni az arany középutat ebben is.

Ha például egy rendezvényre mentek ahová sok pár meg van hívva, vagy mondjuk egy divatbemutatóra akkor kimondottan előnyös lehet ha kicsit hasonlóak vagytok, hiszen így az emberek azonnal meg tudják mondani, hogy ti összetartoztok.

Hogyan tudsz összeöltözni a pároddal?

  • Színek harmóniája: találjatok egy közös színt, és az a szín kisebb- nagyobb mértékben jelenjen meg a másik öltözékében is. Akár ékszerek formájában, vagy a barátnőd táskája színe hasonló a te ingeddel stb.
  • Stílus harmónia: ha együtt mentek egy rendezvényre, vagy bármilyen eseményre, akkor jó, ha a stílusotok passzol. Tehát az egyik ne legyen farmerban amíg a másik koktélruhában.
  • Minták harmóniája: a minták esetében is lehet törekedni a harmóniára, tehát ha kockás az inged a barátnőd nyugodtan felvehet egy kockás szoknyát vagy táskát.

Szerintem párszor belefér és nagyon aranyos ha a párok összeöltöznek. A barátnődnek/feleségednek biztosan meglágyul a szíve ha egyszer te magad figyelsz erre és megkérdezed tőle előre, hogy mit vesz fel és te hasonló szettet választassz magadnak. Tuti siker. Nagyon meg fog lepődni a figyelmességeden.

Hoztunk nektek egy két hírességet, akik imádnak összeöltözni:

Zayn Malik & Gigi Hadid

Kanye West & Kim Kardashian

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8713656006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivancsi 2018.02.14. 16:18:41

persze hogy jo osszekoltozni.... felezhetjuk a berleti dijat es dugas elott nem kell elvinni vmi draga es flancos helyre etterem bar etc... persze 10 ev utan inkabb megyekj barba de egyedul :)
süti beállítások módosítása