2018.02.12

KÖZELEG A VALENTIN NAP, 5 TIPP HOGY MIVEL LEPD MEG A SZERELMED

RekaLukacs | 2018.02.12 10:42 | 1 hozzászólás


Természetesen nem csak február 14-én, hanem az év minden egyes napjában szeretni kell egymást és megpróbálni éreztetni a másikkal a szerelmünket. Tudjuk, hogy sokatok pont ezért nem ért egyet a Valentin nap létezésével. Szerintünk azonban, ezt máshogy is meg lehet közelíteni. A Valentin nap nem arról szól, hogy csak azon a napon kell kedveskedni a másiknak, vagy méregdrága ajándékokat venni neki, hanem leginkább arról, hogy ez a nap egy tökéletes alkalom arra, hogy kicsit kiszakadjunk a már-már megszokottá vált hétköznapi dolgokból és csináljunk valami újat, valami különlegeset a szerelmünkkel.

Olyan jó érzés lenne végre eljutni abba az étterembe ahová már ezer éve tervezitek, hogy elmentek, de valahogy soha nem szorítottatok rá időt. Most itt az alkalom. Lepjétek meg egymást valami apró figyelmességgel és csináljatok valami szuper programot együtt.

Rengeteg módon meg tudod lepni a párodat és mi  most szeretnénk neked segíteni egy kicsit az ötletelésben.

Íme néhány romantikus program tipp:

#1 Különleges étterem:

Derítsd ki, hogy melyik az az étterem ahová már nagyon régóta el szeretne menni, vagy nézz egy kicsit körül, és vidd el egy igazán különleges étterembe. Pl: Vannak olyan Vietnámi éttermek ahol ti sütitek meg a finom falatokat az asztal közepén, vagy éppen egy running-sushi ahol futószalagon jönnek az ételek, különleges és izgalmas gasztro élményt nyújthat számotokra.

#2 Romantikus korcsolyázás

Egy közös korcsolyázás, nagyon romantikus program, ahol sokat nevethettek együtt. 

#3 Sétalovaglás

Nem kell, hogy profi legyél, sőt ha még soha nem ültetek lovon, még szuperebb lesz ezt az élményt együtt átélni. Nagyon sok helyen van lehetőség gyönyörű erdős tájakon 1 órás sétalovagláson részt venni. Biztos vagyok benne, hogy nagyon romantikusnak fogja találni a párod. Tudod, te leszel a herceg fehér lovon mint a mesében.

#4 Sétahajózás egy pohár forralt bor társaságában

Természetesen az idő függvénye, ennek a programnak a sikere. Ha nagyon hideg van akkor semmiképp ne ezt válaszd. De ha enyhe az idő, egy pohár forralt bor társaságában ez a program is nagyon romantikus.

#5 Főzz neki egy csodás vacsorát

Kapcsolódó kép

Természetesen nem is tudnád jobban kimutatni a szerelmed, mint egy kis figyelmességgel. Ezen a napon ne hagyd hogy ő főzzön, lepd meg egy gyertyafényes vacsorával amit te készítettél. Utána vehettek egy forró rózsaszirmos fürdőt egy üveg bor társaságában és a többi rátok van bízva.

Teljesen mindegy hogy, mit találsz ki csak érezze rajtad, hogy fontos neked az, hogy meglepd valamivel és hogy gondolkoztál a dolgon. Onnantól fogva nyert ügyed van hisz imád téged és mindent szeret amit együtt csináltok.

Legyen csodálatos Valentin napotok!

 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr813632734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.13. 12:30:35

faszt, kap egy új partvist, hogy pörgősebben menjen a házimunka
süti beállítások módosítása