2018.02.01

KÉSZEN ÁLLTOK  A DRAGON BALL DIVATÉLMÉNYRE? AKKOR JÓ, MERT ÚTON VANNAK A DRAGON BALL IHLETTE ADIDAS CIPŐK!

RekaLukacs | 2018.02.01 5:57 | Szólj hozzá!


Biztosan emlékeztek még  gyerekkorotok egyik legmenőbb japán anime meséjére a Dragon Ballra Z-re. Legyünk őszinték bolondultunk érte. Kapaszkodjatok meg, mert igazak a 2017-ben szárnyra kapott pletykák, miszerint az adidas 2018-ban egy Dragon Ball kollekciót dob a piacra. Mekkora ötlet. Le a kalappal az ötletadó előtt!

 A legfrissebb hírek szerint 8 különböző cipőt tervezett az Adidas. Mind a nyolc sneaker stílusát más és más imádott Dragon Ball karakter ihlette. 2018 augusztusától számíthattok a cipőkre. Minden hónapban két karakter kerül a reflektorfénybe és ez így megy decemberig amikor már az össze cipő megvásárolható lesz.

Mostanra nagyon sok kép kiszivárgott arról, hogy hogyan is fognak kinézni a várva várt cipők. Mi ennek nagyon örülünk és most meg is mutatjuk nektek. Olyan jó egy kicsit nosztalgiázni nem igaz?

Az első hónapban ki más mint a főszerplő, hős harcosunk Son Goku és az egyik főgonosz Dermesztő cipőjét vásárolhatjátok meg:

 

Szeptemberben: Son Gohan és Cell cipői következnek:

November jön Vegeta és Kamanda:

 

És végezetül decemberben Shenlong és Supern Shenlongé a főszerep:

Mi már alig várjuk, hogy beszerezzük a kedvenc karaktereinket. Nektek melyik cipő tetszik a legjobban?

Mindenesetre nekünk már van egy sejtésün, hogy melyik karakter lesz a legnépszerűbb.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6913582239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása