2018.01.25

Top 5 reptéri üzlet férfiaknak



Akárhányszor repülünk, a korai érkezés és hosszadalmas várakozás miatt előbb-utóbb betévedünk a Duty Free Shop-ba, vagy azon túlhaladva a különböző ruhaüzletekbe. Remekül el lehet ütni az időt nézelődéssel, és alkalomadtán olyat is találhatunk, amit szívesen megvásárolunk. Az egyes üzletek nem találhatóak meg minden reptéren, de vajon melyik azaz 5, ami a legtöbbször előfordul, és a férfiak számára is széles választékot kínál? Most ezeket hoztuk el Nektek. 

Képtalálat a következőre: „repülés”

1. Hugo Boss

Az egyik leggyakrabban előforduló üzlet a Hugo Boss-é, ami a Duty Free-n belül és önálló üzletként is megtalálható a reptereken. A termékek tárháza nagyon széles, vásárolhattok stílusos ruhákat, divatos cipőket, elegáns kiegészítőket és férfias parfümöket is - az utóbbiak közül főleg közvetlenül az átvizsgálási utáni boltban válogathattok.Kapcsolódó kép

2. Prada

Az olasz márka elsősorban luxus divatcikkeket, bőrből készült kiegészítőket kínál férfiaknak és nőknek egyaránt. A reptereken az erősebbik nem számára főleg elegáns cipőket, stílusos és jó minőségű táskákat, karórákat, néhány ruhaneműt és esetenként parfümöket kínál. Képtalálat a következőre: „prada airport”

3. Next

A következő a listán a Next, ahol főleg különböző ruhadarabokat szerezhettek be, de itt is akadnak cipők és kiegészítők egyaránt. Kiváló minőség, a kollekciókban az elegancia és a lezser stílus is egyaránt megjelenik, úgyhogy üzleti útra és kényelmes utazáshoz is egyaránt találhattok itt ruhákat. Képtalálat a következőre: „next shop airport”

4. Salvatore Ferragamo

Aki a megfelelő kiegészítőt keresi bármilyen kategóriában, az itt biztosan megtalálja. Kiváló minőségű cipők, bőrből készült pénztárcák és övek, divatos nyakkendők, órák és mandzsetták közül válogathatnak a boltba betévedők, sőt még napszemüveget, parfümöt és otthoni kiegészítőket is vásárolhatnak. Képtalálat a következőre: „salvatore airport”

5. Ray-Ban

A legnagyobb szemüvegmárkát úgy gondolom, senkinek sem kell bemutatni. Lehet kicsi installáció vagy nagy üzlet, egyszerűen vagy extrémül kialakított, az ikonikus, stílusos, lezser napszemüvegek ott vannak a polcokon.
Kapcsolódó kép 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5113512805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Up! 2018.02.11. 11:46:32

A cím okozott egy kis töprengést, hogy vajon mivel lehet üzletelni a reptéren? :)
süti beállítások módosítása