2018.01.23

KAPASZKODJ MEG! ITT AZ ARMANI SMARTWATCH

RekaLukacs | 2018.01.23 6:00 | Szólj hozzá!


Ahol a stílus és a tudás találkozik. Megérkezett a legstílusosabb okosóra mind közül. A divat megint utat tört magának, hiszen az egyik kedvenc "high-fashion" márkánk az Emporio Armani ötvözte a tudást és a divatot, létrehozva az ’Aramani connected’ Smartwatch kollekciót.

Shawn Mendesszel karöltve piacra dobták az első érintőképernyős órákat. Az új kollekció, a kedvenc és már megszokott órák legkedveltebb formatervezését hordozzák magukban, a mai technológia újításaival megspékelve.

Nézzük mit is tudnak ezek az órák:

Az órákba épített lépésszámláló tájékoztat , hogy mennyit gyalogoltál vagy futottál egy nap. Sőt azt is megmondja neked, hogy mennyi kalóriát sikerül elégetned. Arról nem is beszélve, hogy még közelgő meetigeidről is emlékeztet, hogy nehogy elkéss.

Nem véletlen az okos elnevezés nem igaz?

És még nem is beszéltünk az óra legjobb funkciójáról.

Ezek az órák is digitalis érintőképernyővel rendelkeznek, mint az átlagos okosórák azzal a különbséggel, hogy ezt te észre sem veszed. Hiszen az óra a pillanat töredéke alatt 8, az Armani órák szerelmesi által legkedveltebb stílus tud felvenni. Csak egy húzás balra vagy jobbra, és az óra máris felveszi a hangulatodhoz, vagy éppen az alkalomhoz leginkább illő külsőt.

Igazán praktikus és soha nem fogod megunni.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6413519995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása