2018.01.19

2017/18-as hajtrendek #5 - ha göndör hajad van, íme néhány tipp!

Kahn Katalin | 2018.01.19 10:05 | Szólj hozzá!


Nem akartunk megfeledkezni a göndör hajú férfiakról sem, így csak Nektek össze állítottunk egy tippekkel teli cikket, mivel tudjuk, hogy a göndör haj szinte a legkezelhetetlenebb, sosem úgy áll, ahogyan azt szeretnénk, így a mindennapok során rendkívül sok bosszankodást eredményezhet. Ezt szeretnénk ha elkerülnétek!

gondor9.jpg

Nos, milyen kombinációkban is hordható a göndör haj?

#1 Rövidre vágott

A göndör haj rövid verziója egy elegáns megoldásnak számít, és talán a legkönnyebben kezelhető fazon. Ha ezt hajméretet választod, érdemes a fodrászt is sűrűbben látogatnod, viszont formázása egyszerű és gyors: szárítás után tegyél rá egy kevés hajlakkot, vagy waxot és próbáld meg nem elaludni! 

gondor4.jpg

#2 Fölül hosszabb, alul felnyírt

Ezzel a formával egy kis izgalmat vihetsz a frizurádba, viszont felül már egy kisebb törődést igényelnek a göndör fürtök! Itt is használhatsz különböző hajformázókat, és a hajszárító előnyeiről se feledkezz meg!

gondor10.jpg

gondor2.jpg

gondor8.jpg

#3 Középhosszú fazon

Ha igazán sármosnak szeretnél tűnni göndör frizuráddal, hagyd egy kicsit hosszabb fazonúra, így majd ha bele túrsz, minden csajt levehetsz a lábáról! Különösebb hajformázási technikát nem igényel, viszont érdemes hajszárításkor az ujjaiddal kicsit "mozgatni", hogy egységes fürtök alakuljanak ki!

gondor6.jpg

#4 Hosszú göndör hajkorona

Ez a fazon már kevesebb férfinál kedvelt, ugyanis a hosszú hajhoz alapból egy külön életstílus kell, azonban ha ezt a hajméretet választod, érdemes tudnod, hogy a hosszú hajjal már több a gond! A hajszárításnál itt is érdemes kicsit foglalkozni a fürtökkel. Hordhatod kiengedve is, de össze fogva még vadítóbb! 

gondor11.jpg

gondor12.jpg 

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2113505595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása