2018.01.17

HÓDIT A ’STREET-STYLE’ STÍLUS!

RekaLukacs | 2018.01.17 7:00 | Szólj hozzá!


2017-ben és idén is aranykorát éli az úgynevezett ’street-style’ stílus. Az embereknek egyszerűen elegük van a kötöttségekből és ennek a divatban és az öltözködésükben is hangot adnak. Az emberek egyre inkább az önkifejezés eszközeként használják a divatot és eszerint válogatják ruhatárukat.

Képtalálat a következőre: „men street style”

Sokaknak furcsa lehet a manapság a divatvilágot felforgató ’utcai stílus’ ami lényegében abból áll, hogy nincsenek szabályok. Ezért is találkozhatunk egyre gyakrabban furcsa összeállításokkal. Egymáshoz nem illő színekkel, formákkal, akár stílusokkal is.

Lassan egy melegítőnadrághoz felvett ing is nyugodtan belefér. Mi teljes mértékben támogatjuk az önkifejezést de azért egyes esetekben mi is felkapjuk a fejünket egy egy összeállítást látva. Sokszor olyan hatást keltenek mintha  az illető mindent magára kapott volna amit csak talált a szekrényében.

Hoztunk egy-két szerintünk egy kicsit merész de annál inkább egyedi összeállítást egyenesen a 2018-as férfi Őszi – Téli divathétről Londonból.

A street stílusra nagyon jellemzőek az ’oversized’ óriási méretek, ami a lazaságot szimbolizálja illetve az anyagok és stílusok (elegáns a sportossal) keveréke elég szélsőséges méretekben.

Szerintünk bármit is veszel fel a lényeg, hogy önmagad legyél,találd meg a saját stílusod és érezd jól magad abban amit viselsz.




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr4413574387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása