2018.01.16

HÓDÍTANAK ZOKNI STÍLUSÚ SPORTCIPŐK!

RekaLukacs | 2018.01.16 7:00 | Szólj hozzá!


A márkák sorra dobják piacra, az egyre népszerűbbé váló „socks-sneaker”-eket. Le a kalappal a kitaláló designer előtt. Szerintünk szuper ötlet, főleg azoknak a férfiaknak, akik számára a kényelem a legfontosabb. Itt nem kell bajlódni a megfelelő zokni kiválasztásával a reggeli rohanásban, csak felkapod és már mehetsz is, mégis stílusos leszel.

A zokni-tornacipő, rengeteg stílusban és márkában elérhető. A hírességek is előszeretettel viselik. Első látásra kicsit furán néznek ki, de felvéve nagyon egyedi és különleges hatást keltenek.

Biztos vagyok benne, hogy a kedvenc márkád is piacra dobott már egy pár „socks-sneakerst”.

Jön pár népszerű darab ami olyan kényelmes mint a kedvenc zoknid:

Szerintünk a  New Balance 247-es kollekciójának a legjobban sikerült darabja a ’247 Mid-Cut lett’. Egy sportosabb csavart adva az eredeti 247-es kollekciónak, mégis meghagyva egy leheletnyi eleganciát az anyagok és formák harmóniájával. Annyira jól ötvözték a sportos és a ’smart casual’ stílust, hogy ez a darab biztosan nagyot dob majd a szetteden és bátran variálhatod és viselheted elegánsabb ruhákkal is.


Nike Zoom All Out Flyknit  57990 Ft
ZARA: 6990 Ft

 
Balenciaga: 550Euro 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2113566943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása