2018.01.12

VÉGRE ITT A LEGÚJABB NIKE SPORTCIPŐ A METCON 4

RekaLukacs | 2018.01.12 10:44 | 1 hozzászólás


2017 Decemberére ígérték a piacra dobását a Metcon kollekció legújabb darabjának. És itt is van a Metcon-4, már rendelhető a Nike webshopjából több színben.

Mi itt a HeStylenál nagy METCON fanok vagyunk. Szerintünk ez a kollekció az egyik legkényelmesebb és legstrapabíróbb  tréning cipő.

Az előző típus a Metcon 3 egyszerűen tökéletes. Elég flexibilis egy erős kardió edzéshez, de a súlyzós edzéseknél sem hagyja cserben a bokádat. A fantasztikus hír az, hogy a legújabb Metcon még az előzőnél is jobb, mert úgy feltuningolták ahogy csak tudták.

De hogyan is lehetett az új típust még az előzőnél is jobbra tervezni?

A Nike a tartósságra koncentrálva megerősítette és még ellenállóbbá tette azokat a részeket amelyek a legtöbb „kínzást” kapják sportolás közben. A sarok és az orr részeket. Így biztos lehetsz benne, hogy minimum 5 évig jól fog szolgálni ha nem több.

A cipő felsőrésze 2 rétegű hálóból készült, így egyáltalán nem merev sőt ki van párnázva. Ez az új kétrétegű háló rugalmasságot biztosít a stabilitás feláldozása nélkül.

Ráadásként egy nagyon designeos csipkefűzővel kötheted meg álmaid cipőjét.

Extra: A minimalista designnak köszönhetően még az utcára is felveheted és az emberek csak azt fogják gondolni, hogy milyen egyedi a stílusod nem pedig azt, hogy annyira fanatikus sportoló vagy, hogy mindenhová a sportcipődben jársz.

Tehát az új Metcon 4-el nem csak az edzőteremben de az utcán is kényelmesen mégis divatosan érezheted magad.
Mire vársz még? Szerezz be egyet Januárra.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5613513471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2018.01.15. 11:10:55

Utcára azé' nem venném fel. Csak a tipikus gyúrósbunkók közlekednek úgy körülményektől függetlenül, mintha épp az edzőterembe tartanának vagy onnan jönnének. Akkor is, ha hétvégi teszkózás van.

De igazából ez így van rendjén, a ló túloldalára átesett gyúrósoko már gyakorlatilag külön kasztnak/szubkultúrának tartják magukat, mint annak idején a punkok vagy a depesmódosok.
süti beállítások módosítása