2018.01.08

LÉGY A SÍPÁLYÁK „DIVAT-ÖRDÖGE”!

RekaLukacs | 2018.01.08 10:37 | Szólj hozzá!


Mai cikkünk főként a téli sportok szerelmeseinek szól, de a cikk végére szerintem mindenki kedvet kap egy kis csúszkáláshoz. Amikor nyaralni megy az ember már hetekkel előtte elgondolkodik azon, hogy hogyan legyen majd a legdivatosabb külföldi útján.

snowboarding-in-style.jpg

Olyan jó érzés kicsit kiszakadni a hétköznapokból és ilyenkor az ember a külsejére is talán egy kicsit jobban oda szeretne figyelni. Nem beszélve a szuper tengerparti képekről. Mindenki a legjobb formáját szeretné adni az instagarammra feltöltött nyaralós képeken… Nem igaz!?

Ha nyaralni divatosan megyünk, miért ne mennénk divatosan telelni is?

Sokan nem foglalkoznak igazán azzal, hogy gondosan összeválogassák a si/snow-board szettjeiket. Pedig ha belegondolunk, síeléskor aztán tényleg egész nap ugyan abban a ruhában vagyunk, sőt könnyedén egy buliban is találhatjuk magunkat, a hüttében forralt bor iszogatás közben. 

Hoztunk nektek pár eredeti ötletet arra, hogy hogyan dobjátok fel téli szettjeiteket.

A kantáros free-style fazonoktól az elegánsabb darabokig, ha ezen a télen célba veszed a lejtőket, cikkünkből minden opciót megtalálsz, hogy te légy a lejtők „divat-ördöge”.

Ha téli sportruházatra szeretnénk beruházni (nadrág, dzseki, aláöltöző, zokni, léc,deszka,bukósisak, kesztyű stb.) nagyon fontos hogy vásárlás előtt tájékozódjunk, ebben az esetben a tapasztalat nagyon fontos. Hiszen ezeket a darabokat hosszú távra vásároljuk nem beszélve arról, hogy nagyon strapabírónak kell lenniük. Még ha haladó is vagy belefér egy-két nagyobb esés a lejtőkön száguldozva. Egy szó mint száz a minőséget itt nem spórolhatjuk meg. Az a tanácsunk számotokra, hogy inkább több pénzt szánjatok rá de minőségi darabokat vegyetek.

Itt vannak a legtutipp márkák, amelyek közül nyugodt szívvel válogathattok.

#1. Burton:
Ez az én személyes kedvenc márkám. Drágább árkategória de az egyik legjobb. Hatalmas választék, többféle stílusban. A webshopból minden szükséges darabot meg tudtok rendelni.

#2. Protest


#3. North Face


#4. Columbia


#5. Oneil



Mindenkinek kellemes és élményekben gazdag síelést kívánunk és most nem mondjuk , hogy kéz és lábtörést!

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5113506847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása