2018.01.07

KÖTÖTT PULCSIRA FEL!

RekaLukacs | 2018.01.07 10:11 | Szólj hozzá!


A kötött pulóverek és kardigánok már nem csak a nagypapák divatja sőt... Nyugodtan végezhetsz egy kis kutatást apukád, vagy a barátaid ruhásszekrényében is. Biztosan lapul a gardróbjuk mélyén egy két, már nem hordott de ma fantasztikusan egyedi kötött darab.

Ezt imádjuk a divatban, hogy ciklikusan vissza-visszatér. Egy tengerészkék vagy fonott szürke pulóver egy inggel és nyakkendővel igazán szofisztikált külsőt kölcsönöz neked. De ha egy hétköznapibb, kényelmesebb viselethez van kedved, bátran kombinálhatod egy farmerral és egy galléros felsővel is. Ezt szeretik a tervezők a kötött darabokban, hogy könnyedén variálhatóak és minden stílushoz passzolnak.

A divat szerelmeseinek, a tél szuper lehetőség arra, hogy a réteges öltözködést kihasználva variálják a különböző akár egymástól teljesen eltérő stílusokat, textúrákat egy exkluzívabb külső eléréséhez.

Összeállítottunk nektek egy kollekciónyi ötletet.  Ezekből a variációkból könnyedén ihletet meríthettek.

Ha imádod az eleganciát:

 

Ha ma casual akarsz lenni:

Ha a sportos a te stílusod:

Nincs is annál jobb, amikor önfeledten sétálgathatunk a karácsonyi forgatagban ajándékokért kutatva anélkül, hogy fáznánk, és a hideg belerondítana a szabadidőnkbe.

Akármelyik style áll hozzád a legközelebb, egy pulóver minden stílushoz tökéletesen passzol.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9713501889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása