2018.01.03

PIACON A VÁRVA VÁRT ÚJ ‘YEEZY 500’ SPORTCIPŐ KANYE WESTTŐL

RekaLukacs | 2018.01.03 10:00 | Szólj hozzá!


Kanye West az idei évben finoman szólva betört a sportcipő businessbe. A Yeezy Boost 350-től a Yeezy boost 700-ig több, egyedi kreációját vásárolhatják meg a sportcipő rajongók.

Most, a Yeezy kollekció egy új és talán legexkluzívabb darabja került piacra a Yeezy 500 “Mud Rat” méghozzá, egy különleges, bár pénztárcát nem kímélő marketingfogással megspékelve.

A 90-es évek ihlette darab hálós, velúr felsőrésszel és emelt talppal rendelkezik és halványsárga színben kapható. Ezt a cipőt eddig csak Kanyen és feleségén Kim Kardasianon láthatuk, de végre a napokban a YEEZY webshopban (www.yeezysupply.com) is elérhetővé vált ez az exkluzív darab. Igen ám de ha úgy döntesz, hogy megvásárolnád a cipőt ez csak úgy lehetséges ha ‘csomagban’ két ruhadarabbal együtt veszed meg.

Nézzük ezt számokban: Tehát a 200$-os eleve borsos áru cipőt, te egy pulóverrel és egy rövidnadrággal együtt veheted meg, így az ár máris felugrott 760$-ra.

Gratulálunk Kanye ez aztán marketingfogás.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5913502011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása