2017.12.25

KIK VOLTAK 2017 LEGJOBBAN ÖLTÖZÖTT FÉRFIJAI?

RekaLukacs | 2017.12.25 10:34 | 1 hozzászólás


Lassan vége az évnek, hát elég gyorsan elrepült az biztos. Most, hogy pár hét van csak a 2017-es évből, szerettük volna összegyűjteni nektek, azon férfiak listáját, akik a HeStyle szerint a legjobban megérdemlik az ’Év legjobban öltözött férfija’ címet.

Több szempontot is figyelembe kellett vennünk a döntéskor:

  1. Mindig divatos, vagyis nem elég egy gálán vagy rendezvényen jól kinézni amikor tudjuk jól, hogy a papparazzik és fotósok kereszttüzében leszünk. Ezt a címet csak az érdemli meg, aki egész évben egyedi volt és egy átlagos napon is divatosan nézett ki.

  2. Szeretjük és díjazzuk az egyediséget, azaz fontos, hogy ne legyünk tucatok, hanem igaz a divatot követve, de vigyük bele az egyéniségünket a külsőnkbe. Így a legjobban öltözött férfi csak olyan lehet, aki egyéniség és van saját stílusa.

  3. Változatos. Nem szeretjük az unalmat és az egysíkúságot igaz? A legjobban öltözött féri legyen változatos. Bátran váltogassa, kombinálja a különböző stílusokat. Ha minden egyes nap öltönyben vagy még a munkádon kívül is, akkor lehet az bármilyen designos előbb utóbb unalmassá válasz.

  4. És végezetül, legyen hatással az emberekre. Diktálja a divatot. Kreációival inspiráljon másokat.

 

Akkor nincs más hátra, mint leleplezni, hogy szerintünk ki a top 5 legjobban öltözött féri 2017-ben!

Ryan Gosling

Egyszerűen imádjuk Ryant. Mindig egyedi, változatos és valahogy sugárzik belőle az a könnyedség. Nem gondolja túl. A divat egyszerűen jön belőle és persze a megszokott Ryan Gosling stílusban. Bárhol lencsevégre kaphatják, legyen az a reptér, egy kávézó vagy a vörös szőnyeg, Ryan mindig a toppon van.

Tinie Tempah

Tini Tempah egy igazi divatdiktátor. Irigylésre méltó mondhatni merész stílusával jogosan foglal helyet TOP5 listánkon. Szeretjük benne, hogy mer játszani a színekkel és mintákkal is. Az egyhangúságot még hírből sem ismeri.

Lewis Hamilton:

Az, hogy Hamilton bekerül a listába nem volt kérdés számunkra. Eleget bizonyította ’divatra-termettségét’. Mi őszintén szólva a szívünk mélyén már azt várjuk, hogy mikor rukkol elő saját márkájával a F1-es versenyző.  Philipp Plein designár szerint „Hamilton számára egy divatdiktátor és felfedező. Nem fél új stílusokat kipróbálni és maximalista ha divatról van szó. „

Jonah Hill

Az utánozhatatlan Jonah. Őszintén nekünk nagyon bejön a stílusa. Főleg, hogy kedvenc mókamesterünk az utóbbi időben jó pár kg-tól megszabadult, most igazán jól néz ki. Szeretjük benne, hogy mindig önmaga: laza, minimalista és stílusos. Gratulálunk Jonah idén örömmel inspirálódtunk belőled.

Tom Hiddleston

Tom az igazi gentleman style megtestesítője. Imádja a klasszikus stílust és szerintünk nagyon is jól áll neki. Legyen az bármilyen esemény, Tom mindig elegáns. Érdekes, hogy még a leglazább viselete is elganciát sugároz.

A mi örök kedvencünk Tomon ez az összeállítás:  ne mondjátok senkinek, hogy mi ajánlottuk ezt a szettet.

Mi már alig várjuk, hogy mivel rukkolnak elő a srácok 2018-ban.

►►►►

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7313512765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

weirdo 2017.12.27. 12:18:16

Ezek amúgy mosogatni tudnak?
süti beállítások módosítása