2017.12.16

Ajándékötletek GUCCI stílusban

Siffer Klaudia | 2017.12.16 10:00 | Szólj hozzá!


A GUCCI ház történetéről már korábban olvashattátok cikkünket, most azonban olyan kollekcióval rukkoltak elő, amit mindenkinek látni kell! Az ára borsos, mégsem polgárpukkasztásnak szánjuk a megosztását veletek, csak gyönyörködés végett. Na és, ha valakinek sikerül leüzletelnie a Jézuskával, hogy tegyen egy darabot a fa alá, akkor miért is ne?

Az egész kollekció fő motívumai a méhek, ezáltal játékos, de mégis vagány megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ezeket a jól ismert szabású cipőket például eszméletlen módon feldobták az arany kis rovarok:

bakancs_1.jpgcipo.jpg

1.290 euró                                                                   595 euró

Pulóverek és kabátok is helyet kaptak a kollekcióban. Szerintünk ez kissé túlzás, olyan érzetet kelt, mintha viselője újra visszatérne az iskolapadba, ahol kötelező az egyenruha. Na jó, a tervezők zsenialitásában viszont nem szeretnénk kételkedni, szóval mindenki döntse el maga, mit gondol ezekről a darabokról:

pulcsi.jpgkabat.jpg

690 euró                                                                      1.200 euró

A kiegészítőkért viszont valósággal bolondulunk, a kívánságlistánkon egészen elől kaptak helyet ezek a darabok. Óra, sapka, telefontok, bármi jöhet!

ora.jpgsapka_1.jpgtelefontok.jpg

 

 

 

 

 

 

890 euró                                     230 euró                                      170 euró

Ezt a kis pénztárcát is eltudnánk viselni a zsebünkben… ;)

penztarca.jpgpenztarca_2.jpg

295 euró

A teljes kollekciót megtekinthetitek itt: https://www.gucci.com/hu/en_gb/ca/gifts/gifts-for-men-c-gifts-for-him

 




Címkék: kollekció gucci

A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6113440245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása