2017.12.11

STAR WARS: Ezt viseld az Utolsó Jedik premier vetítésén 1. rész!

Siffer Klaudia | 2017.12.11 11:00 | Szólj hozzá!


Star Wars hét a HeStyle blogon. Három cikkes sorozatunk , arról fog szólni , hogy mit vegyünk fel a Star Wars utolsó jedik vetítésre. 
Star Wars rajongók figyelem, a Pull&Bear legújabb kollekciója Nektek szól!

starwars_kezdo.jpg

Utolsó Jedi névvel érkeztek meg a jobbnál jobb ruhák az üzletekbe. Egy igazi rajongónak muszáj beszereznie legalább egy darabot közülük, bár nehéz lesz a választás, mert egytől egyig zseniálisak. Ha méltán akarjátok várni a következő rész megjelenését, akkor már indultok is az üzletek felé.

star_wars_polo.jpgstar_wars_polo_2.jpg

4.995 Ft

Ott ugyanis kedvetekre válogathattok pólók és pulcsik között. Darth Vader már vár rátok:

pulcsi_star_wars.jpg

9.995 Ft

Na meg persze Chewbacca is... Szerintetek is menő lenne beülni a moziba egy ilyen pólóban és hallgatni ahogy felcsendül az ominózus zene?

star_wars_chewbacca.jpg

4.995 Ft

Látogassatok el az oldalra: https://www.pullandbear.com/hu/man/clothing/star-wars-c1030104010.html?utm_campaign=99931217POZNAN&utm_medium=email&utm_source=newsletter

És ne feledjétek: Az erő legyen veletek! Folytatás következik: következő rész szerdán és pénteken! 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5713438669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása