2017.12.10

Hajtrend 2017/2018 #1

Kahn Katalin | 2017.12.10 11:00 | Szólj hozzá!


A férfias vonások kiemelésében az egyik legnagyobb szerepet a haj formája játsza, így nem csoda, hogy mára már férfiként is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legújabb hajtrendeket követve, megtaláljuk a leginkább hozzánk illő hajstílust. 

 

A 2017-es hajtrendek jeligéi a természetesség, és a könnyen kezelhetőség volt. Idén nagy szerepet kaptak a középmagasra felnyírt és klasszikus frizurák, a césar stílusú vágás, David Beckham kedvence, a felnyírt, de összedolgozatlan, erősebb kontrasztos forma, a pompadour frizura, ami már a tavalyi évben is hódított, a legklasszikusabb vágási technikával készült előkelő úriember stílus, a bozontos és ritkított típus (mondhatni jó fiús frizura), az újragondolt csikós vágás, az összhatást felcsigázó asszimetrikus hajtrend, a göndör style, a kadét frizkó és a szörfös stílus. 

 

A 2018-as hajtrendek kisebb újításokat ígérnek, amelyek kiváló inspirációul szolgálhatnak. Mi elárulunk nektek most párat, ha esetleg már decemberben szeretnétek ezekben a divatos frizurákban hódítani. Ám a tényleges újításokat általában csak márciusban szokták kihozni, ugyanis télen kénytelenek vagyunk sapkát hordani. A hajszobrászat terén a klasszikus stílus még mindig hatalmas kedvenc lesz, főleg ha az egy oldalra fésüléssel lesz felspékelve. A textúrázott, kissé tépett és középre hozott fazon továbbra is hódító szerepet fog betölteni, ugyanis ez egy rendkívül elegáns és könnyen kezelhető hajstílusnak számít. A césar vágás ugyan úgy megmarad, a katonás style is rendkívül csábító külsőt varázsolhat, és ezeken kívül a különböző színek, valamint a hajtetoválás is nagyobb hangsúlyt kaphat az egyes hajtrendek között. large_2.jpg

Kövessétek a 2017/2018-as férfi hajtrendek további cikkeit, és megtudhatjátok, hogy az egyes stílusokról mi az, amit igazán érdemes tudni! 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2413438337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása