2017.12.09

5 ok, amiért minden férfinak borbélyhoz kellene járnia

HeStyle | 2017.12.09 11:00 | Szólj hozzá!



Nem
is kérdés, hogy a férfi divatot illetően az utóbbi évek egyik legnagyobb hype-ja a szakáll és bajusz elterjedése volt. Sőt, a borbélyhoz járás is egyre felkapottabbá vált, hogy most már sorra nyílnak a poros üzletek, és amit a Gillette régen elvett, azt az i gény újra f eltámasztotta. Íme hét ok, amiért minden pasinak el kellene látogatnia egy borbélynál töltött órára.

  1. Ha utálsz pepecselni a rakoncátlan arcszőrzeteddel, akkor bízd magad egy szakértőre!

  2. Sokszor a legjobb haver vagy barát sem ér r á mindig, azonban ahogy a nők, a férfiak is szeretik kibeszélni magukat...a borbélynál.

  3. Mivel valószínűleg nem  jársz manikűröshöz, se szoláriumba, ezért ennyi luxus igazán belefér - és ez egyébként sem drága.



  4. Ha szeretnéd a divatot követni, akkor dobd el a borotvapengét, és növessz bajuszt vagy szakállat, amit majd a szakáll mester gondoz, lásd, 1) pont.

  5. Minden egyes alkalommal támogatod ennek a retro szakmának az újjászületését, szóval hova kell menned? A borbélyhoz!
    Mondjátok el , hogy ti szoktatok e járni borbélyhoz? És ha igen ,milyen gyakran? 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6513429863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása