2017.12.02

Karácsonyi 2017: ajándék tippek férfiaknak #1

HeStyle | 2017.12.02 14:00 | Szólj hozzá!


Először egy klasszikus sorozatunkkal szeretnénk visszatérni hozzátok. Hamarosan itt a karácsony és szeretnénk egy kis segítséget nyújtani az ajándékválasztásban.

A nők mindig bajban vannak, ha nekünk, férfiaknak kell karácsonyi ajándékot vásárolniuk. Persze maguknak mindig tudják, hogy mi az, ami éppen létszükséglet, vagy nem az, de nekünk is vannak olyan kiváló ajándék ötleteink, amikkel garantáltan le lehet venni minket a lábunkról.  

A legegyértelműbb ajándék, ami általában mindenkinek elsőre eszébe jut, az egy ing. Annak mindig örülünk, ingből sosem elég, de merjetek ennél kreatívabbak lenni, ha már karácsonyról van szó! Sokan úgy gondolják, hogy a második legjobb dolog, amit egy férfinak ajándékozni lehet, az egy alkohol tartalmú ital. Inni azt szeretünk, de azt még jobban, ha valami szívhez szóló ajándékot kapunk!

Mi az, aminek az apukák örülnek?

Az apukák rendkívül oda vannak az olyan meglepetésekért, amikben ők a főszereplők. Az apákat istenítő ajándékokkal sosem lehet mellé nyúlni. Személyes üzenet egy pólón, vagy egy gravírozott tárggyal mély, és büszke mosolyt csalhatunk édesapánk arcára. 

A páromnak mivel tudok karácsonykor örömet okozni?

Ha a párodat szeretnéd meglepni valami igazán jó és ötletes ajándékkal, sosem szabad megfeledkezni a parfümökről, a pénztárcákról és az órákról. A férfiak ugyan úgy imádják a jó illatú parfümöket, mint a nők, a pénztárcákról nem is beszélve. Egy igazán férfias férfinak mindig rendben van a pénztárcája, de sokszor hordjuk azt a farzsebben, így az nagyon hamar elhasználódik. Egy jó órát sem utasítunk vissza, hisz azt is minden nap viseljük, a változatosság meg sosem árthat, mert mint tudjuk, egy jó óra öltöztet, ugyan úgy, ahogyan egy jó cipő is.  

Mit adjak a barátomnak/kollégámnak karácsonyra? 

A barátok, vagy kollégák közötti megajándékozás általában félig humoros jellegű, félig pedig véresen komoly. Tény, hogy a különböző sporttal kapcsolatos összejövetelekre a barátainkkal járunk a leginkább, szóval bármilyen ezzel kapcsolatos ajándékot kapunk, egy biztos, hogy a közös programokon is használni fogjuk, bár az is előfordulhat, hogy csak feltesszük a polcra, de akkor legalább nem megy tönkre, ha az a bizonyos közös program egy kicsit ferdére sikerül. A vicces, önmagunkat kellemetlen helyzetbe hozó, kimondottan barátoknak készült feliratos pólók nem olyan szívet melengetők, mint egy pohár whiskey, de azon meg egy jót nevetünk!




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5313410811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása