2014.12.13

A csúnya öltöny az új csúnya pulcsi!

HeStyle | 2014.12.13 12:36 | 1 hozzászólás


csunyaoltony.png

Sosem gondoltuk volna, hogy a karácsonyi csúnya pulcsikat egy még giccsesebb és még rondább ruhadarab valaha is felül tudja majd múlni, de tévedtünk...

A csúnya pulcsik kora ugyanis lejárt, ma már a csúnya öltönyökben viríthat az, aki a legrondább és legviccesebb karácsonyi összeállítás címére pályázik a céges partin vagy a családi vacsorán. Az öltönyöket az amúgy is extrém darabjairól híres Oppo Suits márka kínálja kb. 70-80 eurós áron. Ha van egy kis időtök, érdemes átfutni az oldalukat, a karácsonyi borzalmakon kívül monoszkópos, brit zászlós, pénzes és még léggömbös öltönyöket is találni náluk.

Mi a véleményetek a karácsonyi csúnya öltönyökről?
Haladtok a korral vagy maradtok a konzervatív, régimódi csúnya pulcsiknál?

A régi vágású "csúnyapulcsistáknak" ajánljuk tavalyi posztunkat, melyből egy igazán különleges darab elkészítési módját tanulhatjátok el egy profitól.

 

csunyaolt4.jpg

csunyaolt5.jpg

csunyaolt3.jpg

 

csunyaolt9.jpg

csunyaolt.jpg

csunyaolt7.jpg

csunyaolt6.jpg

csunyaolt2.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr676979781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-Misu- 2014.12.13. 17:16:12

Pont tegnap este futottam bele egy céges karácsonyi buliban egy ilyen kék/fehér/piros csúnyaságot viselő úriemberbe és azt kell hogy mondjam, nem is annyira ronda. Legalábbis nem hánytam.
süti beállítások módosítása