2014.12.12

Születésnapi játék #2: BE CREATIVE!

HeStyle | 2014.12.12 14:02 | Szólj hozzá!


becreative2.png

Újabb játékkal szeretnénk kedveskedni Nektek a HeStyle hatodik születésnapja alkalmából!

Igaz, ezúttal nem elégszünk meg egy kérdésre adott helyes válasszal, inkább szeretnénk előhívni az olvasóinkban ott lapuló, gazdag és fantáziadús kreatív vénát. Régi olvasóinknak ismerős lehet a dolog, hiszen nem először szervezzük meg, két születésnapunkon is megrendeztük már ezt a játékot, melyre rengeteg zseniális alkotás érkezett.

Várjuk tehát ötletes és kreatív alkotásaitokat, melynek egyetlen kikötése az, hogy a HeStyle inspirálja azt. Lehet az számitógépes programmal vagy saját kézzel készített fotó, selfie, rajz, kollázs, üdvözlőlap, logó, stb. Ha fotót készítetek, külön örülnénk (és külön díjaznánk), ha Ti is szerepelnétek rajta! Bármi, amit a HeStyle inspirált! Legyetek kreatívak és merészek, hiszen az összes beküldött alkotást január 11-én felrakjuk a Facebook-ra, ahol az olvasók döntenek majd a nyertesről, aki egy 5.000 Ft-os Ducsai Judit ajándékutalványt nyer majd. Lesz még egy győztes is, akit mi választunk majd ki, az Ő ajándéka egy Ducsai Judit telefontok lesz, 4500 Ft értékben.

Az elkészült alkotásokat a hestyle@gmail.com e-mail címre várjuk, de a HeStyle Facebook oldalára is feltölthetitek!

ducsai2.jpg

 

A korábbi években, olvasóinktól érkezett alkotások közül a "Folytatás" gombra kattintva meríthettek egy kis inspirációt:

cre5.jpg

cre2.jpg

cre4.jpg

cre9.jpg

cre7.jpg

cre3.jpg

cre6.jpg

cre1.jpg

 

cre10.jpg

cre8.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr576977667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása