2014.12.12

Napi favorit: Ducsai Judit bőr kiegészítői

HeStyle | 2014.12.12 12:01 | 3 hozzászólás


ducsai_arculat_01.jpg

Ducsai Juditról még 2011 nyarán írtunk először, de azóta sem tudunk betelni az általa készített zseniális kiegészítőkkel!

Judit főként táskákat, valamint öltözék kiegészítőket tervez és készít nők és férfiak számára egyaránt. Alkotásait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi, ezért nem csak jól néznek ki, még strapabíróak is! Ezt egyébként én is alá tudom támasztani, még 2012 nyarán vásároltam nála egy telefontokot, mely azóta is kifogástalan állapotban van. Letisztult, modern vonalvezetésű termékei iránt folyamatos és egyre nagyobb az érdeklődés, sőt nem csak a vásárlók körében népszerűek Judit termékei, hiszen több szakmai díjjal is jutalmazták már alkotásait, melyeket külföldön is többször kiállítottak már.

A márka egyébként nemrég arculatváltáson esett át, melyet Gilányi Nóra készített. A DUCSAI márkanévhez egy olyan arcuat készült, amely azon túl, hogy reflektál Judit letisztult stílusára, egy könnyen azonosítható jelrendszer alapja is egyben. a logó számos helyen megjelenik, a legkülönbözőbb arculati elemeken, anyagokon: a névjegykártyán, a táskacímkén, az ajándékkártyákon és a táskák, övek bőr felületébe sütve. 

A "Folytatás" után megismerkedhettek Judit néhány termékével, mint például a bivalybőrből készült, méretre szabható, négy változatban elérhető övekkel, a marhabőrből vagy bőr/gyapjúfilc kombinációjából készült laptop és tablet tokokkal, vagy éppen a már iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekkel is kompatibilis, zseniális telefontokokkal.

A termékek jelenleg elérhetőek többek között Judit saját műhelyében, a WAMP-on és az Ajándék Terminálon is.

ducsai.jpg

 

ducsai_arculat_02.jpg

ducsai_arculat_05.jpg

ducsai_arculat_06.jpg

ducsai_arculat_09.jpg

ducsai_arculat_10.jpg

ducsai_ferfi_bivalybor_ov_01.jpg

ducsai_ferfi_bivalybor_ov_02.jpg

ducsai_ferfi_bivalybor_ov_04.jpg

ducsai_ferfi_bivalybor_ov_05.jpg

ducsai_ferfi_bivalybor_ov_08.jpg

ducsai_tablet-tokok_01.jpg

ducsai_tablet-tokok_02.jpg

ducsai_tablet-tokok_03.jpg

ducsai_tablet-tokok_04.jpg

fotók: Réti Zoltán




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr746977309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2014.12.13. 14:47:13

Semmi extra a cucc...
de a csomagolás + körítés + a jó fotók sokat dobnak rajta.
A készítőnek egy 3-as, a merketingesnek 5-ős!

paroma 2014.12.13. 17:05:47

Kicsit zavarban voltam amig fel nem ismertem hogy nem minden kiegeszito a kepen, hanem esetleg szerszam. Tomeg reklamnak nem ajanlanam.
Utanna is zavarban maradtam, mert az ovon kivul - ami kicsit kidolgozatlan es durva nekem, es nem tudom hogy a patent is meddig tart rajta - a tobbi dolog funkciojat nem nagyon ertem.
Foleg a penztarca / ferfi 'clutch' piacara vagyok kivancsi.
süti beállítások módosítása