2014.11.15

Tetszik/Nem Tetszik? - Robert Pattinson új frizurája

HeStyle | 2014.11.15 11:20 | 2 hozzászólás


pat0.png

Hol vannak már azok a régi szép idők, amikor Robert Pattinson szinte még szerelmes volt a hajába?

A "Tetszik/Nem Tetszik" rovatunk mai részében igazából csak költői a kérdés, hiszen a Twilight filmek egykori sztárja, Robert Pattinson új haja igazán sokkolóan sikerült, nem hisszük, hogy túl sokan rajonganának érte.

A 28 éves színész a napokban részt vett a Beverly Hills-ben megrendezésre került Go Go Gálán, ahol egy elegáns és letisztult Gucci öltönyt viselt. Nem is történt semmi baj addig a pontig, amíg nem fordult meg a vörös szőnyegen, hiszen haja előről semmi különösre nem adott okot. Ám amint megfordult, mindenki "megcsodálhatta" a szinte teljesen felborotvált hátsó részt is. Az a kis, hajából meghagyott vonal tovább rontja a helyzetet, nem is szeretném kifejteni, hogy mire hasonlít leginkább.

Azt, hogy vajon kinek áll érdekében ez a hajviselet, nem tudjuk, mindenesetre bízzunk benne, hogy csak egy filmforgatás kedvéért történt az egész, nem pedig Pattinson megtébolyulásának első pillanatait láthatjuk.

Nektek mi a véleményetek?

Katt a "Folytatás" gombra és több fotón is láthatjátok a nem mindennapi hajviseletet.

pat1.jpg

pat2.jpg

pat4.jpg

pat3.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr546898837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nbl 2014.11.15. 13:05:16

Nyilván csak valami poén vagy polgárpukk ... annak viszont örülök, h egy ideje már nem sokat hallani róla.
süti beállítások módosítása