2014.11.14

Kapaszkodjatok: A lumberszexuális az új metroszexuális!

HeStyle | 2014.11.14 19:30 | 1 hozzászólás


lumber1.png

Hol vannak már a hipszterek? A metroszexuálisokról meg ne is beszéljünk...
A pénteki nap méltó lezárása következik.


Ezúttal tényleg kapaszkodjatok meg, mert az amerikai Cosmopolitan magazin szerint új "kategória" van kialakulóban, sőt igazából már ki is alakult. Őket hívják úgy, hogy "lumberszexuálisok".

Igen, jól olvastátok: lumberszexuális. Ez az új trend, ennek lenni menő manapság (azért azt megismételjük, hogy egyelőre csak a Cosmopolitan szerint...) A kifejezés amúgy az angol "lumberjack" szóból ered, amely favágót jelent.

De kik is azok a lumberszexuálisok? A magazin szerint azok, akik imádják a természetet, a barkácsolást, hosszú, bozontos szakállat viselnek és főként farmert+kockás ing+bakancs kombót hordanak. A "lumberek" maguk készítik a bútoraikat, kivűlről fújják az erdő térképét, sőt azt is tudják, hol terem a legfinomabb áfonya. Igaz ez utóbbit már nem a női magazin, hanem a BuzzFeed cikke teszi hozzá ehhez az új jelenséghez.

Persze feltehetően csak egy jó poén ez az egész lumberszexualitás és az ezekről szóló cikkek, de az is lehet, hogy látogatóink e sorok olvasása közben döbbenek rá a nagy igazságra:

Bizony, bizony Ők is lumberek...

 

lumb2.png

 

forrás: Buzzfeed, Cosmopolitan.com




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr626896241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.03.01. 13:42:16

lumberszexuális. fűvel, FÁVAL. :D
süti beállítások módosítása