2014.11.14

Bakancslista 2014

HeStyle | 2014.11.14 15:50 | 5 hozzászólás


bak0.png

Hasonlóan a "Kabátkörkép" című sorozatunkhoz, a "Bakancslistában" is minden évben összegyűjtjük az adott szezon cipőkínálatát.

Idei kiadásunkban többek között az ASOS.com, a H&M, a Zara és a Springfield kínálatából válogattunk össze néhány bakancsot és csizmát. Azért csak néhányat, mert a teljes kínálatot szinte lehetetlen lett volna átnézni és kiválogatni, hiszen idén is rendkívül népszerűek és nagyon divatosak ezek a típusú lábbelik, melyekből mindenféle megoldás megtalálható: van cipzáras, gumis, fűzős, vannak rövidebb és magasabb szárúak, barnák, szürkék, feketék, stb....

Összeállításunkban igyekeztünk minél szélesebb körben bemutatni az idei kínálatot: sportos, fiatalos, elegáns és klasszikus darabok is megtalálhatóak benne.


Most következő felsorolásunkból és talán úgy összességében is számomra még mindig a Timberland klasszikus bakancsa a favorit, de a formálisabb, fekete darabok is nagyon mutatósak.

Nektek melyik típus a kedvencetek? Milyen bakancsot fogtok hordani idén?

Katt a "Folytatásra" és máris láthatjátok az összeállítást.

ASOS:

bak1.png

bak2.png

H&M:

bak3.png

ZARA:

 

bak4.png

SPRINGFIELD:

bak5.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr306896179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mortanius 2014.11.14. 23:23:22

Caterpillar Colorado világosbarna

Egy jó tanács rendelésnél/vásárlásnál: Mindig egy számmal kisebbet válassz mint ami a méreted( ez a Timberland bakancsnál is áll)!

Gringo 2014.11.15. 12:00:43

@Mortanius: Nem nagyobbat akartál írni?

Mortanius 2014.11.15. 21:55:14

@Gringo: Nem, nem! Kisebbet! Caterpillar Colorado bakancsnál egy számmal kisebbet kell venni mint ami a méreted! Pl.: ha a lábad 43-as akkor 42-est vegyél. Ezek ilyen nagy méretek.
Tapasztalatból írok természetesen.

Timberland, Bustagrip bakancsok dettó.

Gringo 2014.11.16. 12:21:47

@Mortanius: Csak azért kételkedtem, mert mostanában az a tapasztalatom, hogy mintha összementek volna a bakancsok. Mindig 42-est szoktam venni, de egy ideje kicsinek tűnik. Sosem volt Cat vagy Timberland bakancsom, úgyhogy ezekben nincs tapasztalatom, úgyhogy elhiszem neked. :)
Csak most összezavarodtam. Azt tanította idesanyám anno, hogy cipőt nem veszünk felpróbálás nélkül. Megkockáztattam volna a rendelést, de így már nem merek. :(

Mortanius 2014.11.16. 13:22:27

@Gringo: Jól mondta a kedves mama! :) Az a biztos, ha felpróbálod vásárlás előtt!

Én ezen a héten rendeltem az Office Shoes-tól a Caterpillar-t. 43-as a méretem, felpróbáltam és... Nagy! Bele is van írva a cipőbe: "Wide Width". Írtam nekik és pénteken hozta is a futár cserére a 42-est. És mit ad isten, ez már tökéletes volt.
süti beállítások módosítása