2014.11.13

GAP trend: Melegítőnadrágok

HeStyle | 2014.11.13 13:15 | Szólj hozzá!


gap1.png

Tetszik vagy sem, de nem lehet elmenni mellette: Az idei év egyik slágere, a melegítőnadrág tovább hódít!

Ezt jól tudja az amerikai márka, a GAP is, így nemrég megjelent kampányát ennek a stílusnak szentelte teljes egészében. A főként fiatalok között hódító trendben a melegítőnadrág már nem csupán a kutyasétáltatáshoz vagy sportoláshoz ajánlott, sokan a hétköznapokon a farmer vagy egyéb nadrág helyett is melegítőnadrágot viselnek.

Néhány éve még furcsán néztünk volna például egy melegítőnadrág és egy ing kombóra, de manapság úgy tűnik, hogy ez teljesen elfogadottá és divattá vált. Persze kényelem szempontjából biztosan remek, ám felmerül a kérdés, hogy vajon nem ment-e túl messzire ez a trend?

Mindenesetre a melegítőnadrágok kedvelőinek íme a GAP, Mikkel Jensen modell főszereplésével készült, új lookbook-ja, melyet a "Folytatás" gomb után láthattok teljes terjedelmében.

GAP-Jogger-Mikkel-Jensen.jpg

gap2.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr426893271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása