2014.11.12

Indul a YourLook legújabb évada!

HeStyle | 2014.11.12 18:05 | Szólj hozzá!


ylnu.png

Újra itt van egyik legkedveltebb és legnépszerűbb rovatunk, a YourLook!

Mától fogva újra várjuk fotóitokat a kedvenc összeállításaitokról vagy ruhadarabjaitokról. A nevezéshez nem kell mást tennetek, mint fotót küldeni nekünk a hestyle@gmail.com e-mail címre, egy rövid leírással a fotón szereplő szettről.

Tavaly hatalmas sikere volt az Instagram-os beküldésnek, így idén is lehetőség nyílik arra, hogy fotóitokat az instán keresztül küldjétek el nekünk. Ha ezt a verziót választjátok, akkor ne felejtsétek a fotót ellátni a #hestyle vagy a #hsyourlook címkékkel. Instagram címünk változatlan: @hestyle

Mindenképpen megéri újra megmutatnotok kedvenc ruháitokat, hiszen ahogy az már lenni szokott, a YourLook éppen aktuális szezonjának végén a legjobbakat ismét értékes nyereményekkel jutalmazzuk majd.

Ha lemaradtatok a YourLook korábbi posztjairól vagy csak egy kis inspirációra lenne szükségetek, fussátok át a közel 20 oldalas, 2010-től folyamatosan gyarapodó YourLook Archívumot

 

   KATT IDE ÉS KÜLDD BE MOST KEDVENC ÖSSZEÁLLÍTÁSOD FOTÓJÁT!   

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr906890623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása