2014.03.31

Tetszik/Nem Tetszik? - Nike Air Max BR nyári kollekció

HeStyle | 2014.03.31 16:40 | 1 hozzászólás


Jó ideje már, hogy Air Max lázban ég a divatvilág, a Nike sportcipői és az erre a kaptafára készült, más márkák által kínált darabok ellepték a magazinokat, üzleteket és a hétköznapi összeállításokat. Míg a többség korábban csak sportoláshoz hordta ezeket a darabokat, mára a "mindent mindennel, mindenkor" szabály érvényesül, és sokan szinte bármihez, bármikor (akár elegánsabb szettekhez, alkalmakhoz) is előszeretettel hordják ezt a stílusú cipőfajtát. Hogy ez rossz-e vagy inkább jó, azt döntse el mindenki saját maga.

Most viszont vessünk egy kicsit közelebbi pillantást a Nike legújabb, 2014-es nyári Air Max BR kollekciójára, melyet négy színben láthattok a posztban szereplő fotókon. Nekem főként a kék és a zöld tetszik, de szinte felesleges is hosszabban nézegetnem, mert sajnos kegyetlenül rondán mutatnak a lábamon az Air Max modellek, valószínűleg nem nekem találták ki... :)

Nektek mi a véleményetek az Air Max cipőkről és a posztban szereplő kollekcióról?
Tetszik vagy Nem Tetszik?

nike-2014-summer-air-max-br-collection-1.jpg

nike-2014-summer-air-max-br-collection-2.jpg

nike-2014-summer-air-max-br-collection-3.jpg

nike-2014-summer-air-max-br-collection-4.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr445887597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bojlergyulabá (törölt) 2014.04.01. 18:19:14

elvből nem vennék ilyet, nem azért, mert rosszul néz ki (annyira azért jól se), hanem mert boldog boldogtalan korra és nemre való tekintet nélkül ezkben grosszol bp utcáin. lassan annyira egyedi, és trendi lesz, mint az ecsetfej, vagy a rózsafüzér. tudom, kicsit hipszter hozzáállás, de van olyan hogy az ember nem akar hasonlítani a tizenéves diszkópávákra, focistákra.
ami viszont a legjobban zavar, hogy a nagy divatházak követő magatartást mutatnak, és szerepeltetnek a kollekcióikban airmax 'koppintásokat' persze 5-10x annyiért, így a koppintás kicsit hülye szó, de én a helyükben nem erőltetném. egy luxus divatháznak nem hinném, hogy előnyös, ha az ilyen alulról szerveződött dolgokhoz alkalmazkodik
persze a profit diktál...
süti beállítások módosítása