2013.11.13

JÁTÉK: Új üzletet nyitott a Pull&Bear! ...De vajon hol?

HeStyle | 2013.11.13 14:00 | Szólj hozzá!


Újabb játékra invitálunk Benneteket, ám ezúttal egy kis detektív vénára is szükség lesz a helyes megfejtéshez! Azonban mindenképpen megéri nyomozni, hiszen 2 db 10.000 Ft-os Pull&Bear utalvány talál majd gazdára a helyes válaszolók között!

A HeStyle olvasóinak körében is hatalmas népszerűségnek örvendő, az Inditex csoporthoz tartozó Pull&Bear nemrég újabb üzletet nyitott, melynek érdekessége, hogy ez az első, úgynevezett "California" design által kialakított és berendezett üzlet hazánkban.

A "California Concept Store" különlegessége az, hogy igazodik a legújabb és éppen aktuális technikai, divat és zenei irányzatokhoz, mindezt rendkívül fiatalos és friss formában, valamint Palm Springs városa által ihletett stílusban.

Játékunk tehát ehhez az új, hazai Pull&Bear üzlethez kapcsolódik, melyről annyit elárulhatunk, hogy Budapesten található és nem olyan régen nyitotta meg a kapuit. Sőt, mutatunk néhány fotót is, hogy minél könnyebb legyen a "nyomozás"!

pull4.jpg

pull1.jpg

pull2.jpg

pull3.jpg

Amennyiben megvan a helyszín, nincs más dolgotok, mint elküldeni azt a hestyle@gmail.com e-mail címre, a következő kérdés helyes válaszával együtt:

Mikor alapították a Pull&Bear-t?
1. 1981
2. 1991
3. 2001

Azt, hogy hol található az üzlet és a kérdésre a választ november 22-ig, péntek este 20:00-ig várjuk. A helyes megfejtők között 2 db 10.000 Ft-os Pull&Bear vásárlási utalványt sorsolunk ki!

A válaszokat tehát ide várjuk: HESTYLE@GMAIL.COM

PLOOK.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr25629252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása