2013.11.06

Napi favorit: Ducsai Judit kiegészítői férfiaknak

HeStyle | 2013.11.06 15:50 | 3 hozzászólás


Még 2011-ben írtunk először Ducsai Judit remek kollekciójáról és annak kampányáról, most azonban ideje kicsit szemügyre venni, hogy mi a helyzet mostanában a márka háza táján.

Judit ugyanis nem tűnt el, sőt a nők és férfiak számára tervezett táskái és kiegészítői egyre népszerűbbek a vásárlók körében, szinte minden egyes design vásár alkalmával kifosztják az éppen aktuális készleteit. Ebben persze én is "bűnös" vagyok, még a nyáron vettem Nála egy gyönyörű, kétféle árnyalatból álló, bőrből készült telefontokot, melyet azóta is imádok és akármennyire is nyúzom, még mindig olyan, mint új korában.

Ducsai Judit új kollekciójában minden alkotás hétköznapi használatra lett tervezve, strapabíróak, ugyanakkor praktikusak és nagyon modernek. A kínálatban táskák, telefon-, táblagép- és laptoptokok egyaránt helyet kaptak és ha esetleg nem találunk olyat, ami közel áll a szívünkhöz, akkor egyedi tervezésű kiegészítőket is rendelhetünk Tőle.

Most azonban nézzük, hogy miről is beszélünk pontosan és, hogy mit is tartogat a kollekció!

Nektek hogy tetszenek a kiegészítők?

 

ducs10.jpg

ducs14.jpg

ducs6.jpg

ducs8.jpg

ducs2.jpg

ducs7.jpg

ducs4.jpg

ducs3.jpg

ducs1.jpg

ducs12.jpg

ducs11.jpg

ducs13.jpg

ducs15.jpg




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr625618014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perry 2013.11.06. 22:07:08

Ezek tényleg nagyon jók.

cSo 2013.11.08. 00:05:12

Imádom hogy még soha nem láttam olyan magyar céget, márkát, projektet, akármit, aminek normális nevet adtak volna.
És bár szar és önimádó, de azért a Hajtás Pajtás Kerékpáros Futárcég és a Moszat űrszonda mellé ez is elfér. (jah igen, tudom hogy a Rozi nevű napszemüvegeknél is megjegyeztem már ezt....)
süti beállítások módosítása