2013.11.06

Itt a Springfield téli kollekciója!

HeStyle | 2013.11.06 18:45 | Szólj hozzá!


Végre megérkezett a népszerű spanyol márka, a Springfield legújabb, 2013-as téli kollekcióját bemutató lookbook fotósorozat!

A fotósorozatban négy részre, egészen pontosan négy stílusra tagolódik a kollekció kínálata, így láthatunk egy főleg gyapjú, tweed anyagok és kötött holmik által uralt részt, egy klasszikusabb, elegánsabb és letisztultabb kínálatot bemutató részt, egy grunge irányzatú, fiatalos, vagány és főként fekete, valamint piros kockás összeállításokat bemutató részt és végül egy vidámabb, a komor színeket mellőző és inkább az élénk árnyalatokat előnyben részesítő részt. 

Nálam az abszolút kedvenc a "Scott Christmas" részben látott összeállítások, de az egész anyagra elmondható, hogy egy kellemes, hordható és kényelmes darabokból összeállított téli kollekcióval van dolgunk.

Nektek mi a véleményetek?
Melyik részben látott összeállítások tetszenek a legjobban?

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

14.jpg

15.jpg

16.jpg

17.jpg

18.jpg

dorka.png




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr905618036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása