2013.11.05

Új tervező a Louis Vuittonnál

HeStyle | 2013.11.05 13:25 | 1 hozzászólás


A Louis Vuitton bejelentette, hogy Nicolas Ghesquière-t nevezték ki a női kollekciók művészeti igazgatójának.

A 42 éves divattervező korábban dolgozott már a Balenciaga és a Jean Paul Gaultier divatházaknál is, most pedig Marc Jacobs-ot váltja a legendás francia divatház, a Louis Vuitton női kollekcióiért felelős művészeti igazgatói posztján. Modern és kreatív elképzelései, melyeket a kifinomultság, mesterségbeli tudás és rendkívüli minőség jellemez, remekül illeszkednek a Louis Vuitton Maison által képviselt értékekhez.

“A Louis Vuitton név az én szótáramban mindig is a luxus, az innováció és fejlődés fogalmát jelentette. Nagy megtiszteltetés számomra a feladat, mellyel megbíztak, és büszkeséggel tölt el, hogy a Maison történelmébe léphetek. Közös értékeket és jövőképet vallunk. Alig várom, hogy csatlakozzam a csapathoz. Együtt építjük majd a márka jövőjét, miközben megőrizzük értékes örökségét.” -mondta Nicolas Ghesquière.

Az első, Nicolas Ghesquière által tervezett női kollekciót 2014 márciusában mutatják majd be Párizsban.

portrait-NG-Karim-Sadli960.jpg

Copyright: ©Karim Sadli




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr115616074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.05. 23:26:13

“A Louis Vuitton név az én szótáramban mindig is a luxus, az innováció és fejlődés fogalmát jelentette."

Hahaha...
süti beállítások módosítása