2013.10.07

David Beckham Bodywear - 2013 ősz/tél

HeStyle | 2013.10.07 13:30 | 3 hozzászólás


Megérkezett a David Beckham Bodywear legújabb, 2013-as őszi/téli kollekcióját bemutató és népszerűsítő kampány, így itt az ideje, hogy mi is vessünk rá egy pillantást.

A H&M-ben kapható, hatalmas népszerűségnek örvendő, főként fehérneműket és otthoni viseleteket tartalamzó kollekciója újabb felvonáshoz érkezett, egészen pontosan a 2013-as őszi/téli szezonra szóló kínálatához.

A kampányban természetesen ezúttal is a névadó, David Beckham a modell, akit egy öltözőben kaptak lencsevégre kollekciójának újdonságait viselve. Az őszi "Bodywear" kínálatban főként pizsamák, alsónadrágok, könnyű és finom anyagokból készült felsők és nadrágok, valamint lezser otthoni viseletek kaptak helyet, melyek követik a korábbi szezonokban látott darabok jól bevált és a vásárlók által kedvelt stílusvilágát. Igaz, ami egyszer (sőt többször) bevált, azon kár változtatni...

Nektek mi a véleményetek?
Hogy tetszik az új David Beckham Bodywear kampány és kollekció?

bec01.png

bec02.png

bec3.jpg

bec4.jpg

bec5.jpg

 




A bejegyzés trackback címe:

https://hestyle.blog.hu/api/trackback/id/tr685555220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

that's it · http://onlymylife.com 2013.10.07. 16:06:26

Melegítő az tökéletes,de a felső kicsit túl van előrtetve nem hiszem,hogy annak nagy sikere lesz ...

goodjohnwin 2013.10.25. 14:33:07

ezek a cuccok évek óta tök egyformák: szürke, fekete, fehér, gombos felső, boxeralsó, atlétatrikó. A különböző szezonok címkéi csak arra jók, hogy újabb reklámokban mutogassák DB-t félmeztelenül.
süti beállítások módosítása